Vilken dag

Ja, vilken dag det har varit! Vilket väder!
Ni som känner mig blir kanske lite förvånade eftersom jag älskar vinter och snö, och det är ju faktiskt bara början på Mars, Men när solen skiner får det vara vilken årstid som helst! Våren gillar jag inte när det är slask och plask, samma sak med hösten, då har jag hällre riktig sommar eller riktig vinter!

Men idag passade jag på att njuta av vädret och åkte till golfbanan för första gången i år.

Bild

 

Väl där passade jag på att följa aftonbladets rekomendation att ta en, som dom kallar det, sunfie. alltså en selfie i vårsolen. Vad passar då bättre när jag redan var på golfbanan än att göra en Anders Timell imitation (alltid få med en produkt i bild) så jag tog med mig drivern och tog ett kort, på instgram taggade jag herr timell, återstår att se om han svarar på piken! :)

Bild

Jag älskar för övrigt mössor, STORA mössor, kanske är därför jag också älskar vintern?

Det var riktigt skönt att stå och mata bollar i vårsolen och bra gick det faktiskt också så jag slog i närmare 2 timmar! tillslut började det göra lite ont i pekfingret, efter ett tag började det göra riktigt ont i fingret så jag tog av mig handsken och kollade, blåsa modell större som även hunnit nötas sönder, mindre skönt! så då var det färdigt på rangen för idag!Bild

 

Känns ganska märkligt och stå på rangen och slå golfbollar och samtidigt tänka på att jag på onsdag åker till Stöten med Charlie för att få vinter och åka skidor igen! Sverige är ett ganska konstigt land ibland men det ska bli sjukt roligt att få åka skidor med Charlie igen, hälsa på syster och träffa familjen! Stöten är ju mitt andra hem! Men före det ska jag njuta av helg en dag till och sedan hinna med en jobbresa till Västerås också!

 

På återhörande!

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s