Sjukhusmåndag…

Vilken måndag det blev… Precis som planerat, NOT!!!

När jag la mig i sängen igår kväll hade jag packat väskan och var förberedd på en arbetsresa till Västerås.

När jag vaknade imorse hade jag väldigt ont i magen på ett underligt sätt. Låg kvar i sängen en stund, läste och skrev lite på Facebook för att se om det skulle släppa. Mådde varken illa, hade feber eller kände mig hängig på annat sätt. Efter en stund gick jag upp, tog Ipren och började förbereda mig för arbete men smärtan ville inte släppa. Ringde 1177 och förklarade läget och blev uppmanad att söka akuten!

Där har jag nu varit sedan dess! Efter diverse provtagningar, ultraljudsundersökning etc så har man kommit fram till att jag har en blindtarmsinflammation… Vilken positiv nyhet, dock hade jag nog innerst inne redan imorse räknat ut att det var precis vad de handlade om… :/

Så nu ligger jag på en avdelning i vrålsexiga kläder, nyduschad, skrubbad, tvättad och förberedd för operation!

20140310-190128.jpg

TVn på rummet saknar fjärrkontroll så många spännande program på SVT1 har passerat idag! Valuta för TV-licenspengarna kanske! Hoppas bara inte det kommer något mat-program för då går jag under! Jag är så sjukt hungrig! Har inte ätit sedan middagen igår kväll vid 18:00, snacka om diet! Bli inlagd på sjukhus 2 dagar / vecka kanske är den optimala 5:2 dieten? :)

Jag har faktiskt fått ett eget rum så ser man det så är det ju ingen större skillnad mot att jag skulle bott på scandic nu egentligen. Här har jag en säng, en TV, en fåtölj, en toalett med dusch, precis som på Scandic! Här har jag till och med roomservice, bara en sån sak, men dessvärre inte till någon större nytta eftersom jag ändå inte får äta!!!!!

20140310-191057.jpg

Jag har dock fått beställa frukost till imårn, ost-mackor, fil och flingor och kaffe, å vad jag är sugen på kaffe! Och vad jag längtar till frukost! Dropp ger inte direkt någon smakfull njutning! Nej, nu får dem ta och komma hit och söva mig så jag får äta frukost någon gång!

Ägna mig gärna en tanke under operationen, det hade varit tacksamt!

Ha det fint! / Simon

3 reaktioner på ”Sjukhusmåndag…

  1. Pingback: Vad är sannolikheten!? | Simon Nyman

  2. ”dock hade jag nog innerst inne redan imorse räknat ut att det var precis vad de handlade om… :/”
    Kom på det själv… visst. Doktor Nicklas diagnostiserar via sms.

    Gilla

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s