Vilken hjälp..! :)

Medan jag låg på lasarettet i Tisdags morse funderade jag på hur jag skulle hantera Charlie när han skulle komma till mig dagen efter. Att vi dessutom hade planerat för fjällsemester och att han verkligen sett fram mot det gjorde ju inte saken lättare. Men sen bara löser sig allt!!

Min farmor och farfar ställer upp! Dom kör ner till mig i Borås på onsdag morgon, hjälper mig att packa allt i bilen, vi åker och hämtar Charlie på dagis tidigare än planerat och sedan kör dom oss upp till mina föräldrar i Avesta! Ca 90mil på en dag för min skull, vilken födelsedagspresent!!

20140314-103124.jpg
Dessutom hade Charlie gjort en födelsedagspresent till mig på dagis som jag fick av honom när jag kom och hämtade honom. Och världens största kram fick jag! Tror jag blev lite friskare på en gång där! :)

Dagen efter åkte vi då vidare till Stöten med mina föräldrar och vi är nu på plats här uppe! Mina föräldrar och min syster åker skidor med Charlie så han är helt överlycklig och jag får ta igen mig efter operationen, bättre lösning kunde det inte bli! Att det sedan är sol och blå himmel gör ju inte saken sämre så jag passar på att ta någon kort promenad och njuter av detta mellan varven jag ligger och vilar magen! Ja, för att vara sjukskriven så mår jag ganska bra!! :)

20140314-102749.jpg
Fick en riktigt snygg ”Jon olsson-inspirerad” peak T-Shirt av syster i födelsedagspresent!

20140314-102919.jpg
Och minst lika snygga Oakley solisar av Mamma och Pappa! Riktigt glad och nöjd med båda två!! :)

Nu ska jag gå ut i solen en stund och se om jag kan se ner Charlie åker skidor, kanske till och med blir lunch i solen!! :) det är nog lagom innan det åter är dags för ryggläge igen en stund efter lunch!

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s