Skidor, Charlie och sjukskrivning..

Ja, nu har snart en vecka gått sedan jag fick åka in till akuten med smärta i magen och senare bortopererad blindtarm som resultat! En omtumlande vecka lider mot sitt slut!

På ett sätt kan man säga skönt!! Men samtidigt har veckan inneburit så mycket positivt och roligt! Jag har fått fantastisk hjälp med Charlie av framför allt mamma och pappa! Vi fick en underbar långhelg i Stöten med massor av sol, bättre ställe för återhämtning går nog inte att vara på! Jag har kunnat vila, vara i solen, se Charlie vara överlycklig över snö och skidåkning, se Charlie göra enorma framsteg och själv vara glad över dem! Ja, att jag har haft ont har jag inte behövt tänka på och när jag har behövt vila har jag haft möjligheten till det trots att jag haft Charlie! Att ha Charlie är absolut inget negativt men utan hjälp och avlastning är det väl i stort sett omöjligt att vila med en aktiv 3åring runt sig!

Se filmen för att se Charlie åka skidor helt själv!! Filmen är redigerad i Stötens egen app för filmer! Har jag sagt att Stöten är bästa fjället i Sälen och mitt andra hem!? :)

I helgen har det även avslutats en hel del världscuper! Alpint med Frida som 2:a i slalomcupen och Jessica 2:a och Maria 3:a i storslalomcupen! Grymma prestationer! Men grymmast på damsidan är väl ändå Shifferin!? 19 år gammal och har redan VM-guld från u fjol och OS-guld i år i Slalom! Därtill helt överlägsen i slalomcupen och i helgens avslutande slalom! Något med USA och alpint, dom har absolut ingen bredd men dom har några toppar som är HELT överlägsna (läs Shifferin och Lighety)!!
I längd var det för-VM och tillika världscupavslutning i Falun och där hade vi något helt grymt, trippel svenskt på pallen i herrarnas sprint!! Ser gärna en kopia på den pallen på VM nästa år!

Vintersporterna går mot sitt slut som sagt men nu börjar istället motorsporterna! F1 hade premiär i helgen, tyvärr med mycket tekniska problem för toppförarna och även för Marcus Eriksson. Ska dock bli riktigt kul att få följa en Svensk i F1!
Speedwayen drar igång så smått också men mer om det en annan gång!

20140316-233059.jpg

Nu ska jag ta och sova, förhoppningsvis är morgondagen sista dagen som sjukskriven! Och vem vet, när vi vaknat imorgon kanske Ukraina är ryskt, ett malaysiskt flygplan kan vara återfunnet (om det någon gång har varit borta?) och jorden är troligen fortfarande rund! :)

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s