golfväder

Grymt skönt väder idag, perfekt för att spendera en dag på golfbanan igen. Tyvärr får jag skippar det idag då jag inte törs påfresta magen så mycket än efter blindtarmsoperationen.

Bild

 

I stället för golf fick det bli en långprommenad i det härliga vädret. Helt ok det med men inte alls lika roligt som att slå golfbollar! :)

Som vissa av er kanske vet så är jag ju lite av en statistiknörd och i natt strax efter 12 innan jag somnade kollade jag lite gran på statistiken just för bloggen och möttes av information som jag har svårt att förstå…

Bild

Jag skulle alltså enligt statistiken ha haft 5 sidvisningar på min blogg sedan 12 slaget utan att någon har besökt bloggen, hur fungerar det? Spökar det i min blogg eller vad? Någon som har ett bra svar på detta får gärna förklara! :)

Nej nu ska jag ta mig en dusch innan jag ska ta mig ner på stan för att käka med några vänner, spela stryktipset innan för att sedan avnjuta maten på en sportbar med lite spänning, man KAN ju bli miljonär senare idag! ;)

 

ha de gött! // Simon

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s