Kisstratt!?

Haha, jag halkade precis in på en artikel, rent av en slump, men måste få dela med mig av den!

http://www.alltomstockholm.se/stadsliv/article4093376.aos

kisstratt

Det handlar alltså om kisstratten. Jag måste säga att det på ett sätt är en väldigt smart uppfinning för tjejer när man inte vill sitta på en äcklig allmän toalett tex, men det är inte det jag tänker skriva om. Det jag kommer skriva om är reporterns tillvägagångssätt. Jag börjar med att citera henns + och – lista efter utfört test.

”Plus:
+ Bra på äckliga toaletter eller om man vill slippa dra ner täckbyxorna en kall friluftsdag.
+ Lätt att ha med sig i fickan eller väskan.
+ Enkel att diska.
Minus:
– Lite krångligt att pula in tratten under trosorna, särskilt om man har strumpbyxor.
– Kräver träning, både fysiskt och mentalt. Det är ovant att kissa stående med byxorna på. Ovant att vara på herrtoaletten.
– Förvånade blickar och kommentarer från männen på toaletten

Reportern i den här artikeln ska testa kiss-tratten och vad är det första hon gör? Vi kollar på hennes – lista och ser ”ovant att vara på herrtoaletten”. hon går alltså till en offentlig toalett för att hitta en pissoar, hon går in på en herrtoalett!? Hon anser härmed att det skulle vara helt självklart för tjejer att gå in på en herrtoalett bara för att man, som hon säger, vill stå-kissa! Sen tycker hon att det är märkligt att hon blir hänvisad till damtoaletten, för hon ska ju stå-kissa. Nästa minus är: ”Förvånade blickar och kommentarer från männen på toaletten”.. Tycker hon det är KONSTIGT!? Hon är kvinna och ställer sig vid en pissoar på en herrtoalett! Där killar står på rad med sitt kön utanför byxorna, där tycker hon att hon har full rätt att ställa sig bara för att hon ska ”stå-kissa”? Alltså, jag tycker det är ganska komiskt och sitter här och skrattar för mig själv :)

cropped-image.jpg

Är syftet med herr- och damtoalett alltså enbart skillnaden mellan om man står när man kissar eller sitter ner? Kan jag som kille då bara stövla in på damtoaletten med motiveringen att jag ska ”sitt-kissa”? Vem vet, jag kanske ska testa det imorgon på lunchen? :)

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s