#MästarnasMästare

Har precis legat och kollat ikapp mästarnas mästare på SVT Play. Det är sånt jag bl.a. gör när jag är hemma (läs ”på scandic”) som den här veckan innebär Västerås! :) Det är ju inte det ända jag gör för att fördriva tiden ”hemma”, jag passade även på att ta en promenad i kvällssolen och har ätit en bit mat!

20140324-225523.jpg

Men nu till Mästarnas Mästare. Jag måste bara få säga vilket underbart bra program det är! Tävlingsmoment med spänning, det sociala utan att innehålla konstanta katastrofer (paradise hotel) och få se vilka enorma karriärer deltagarna har haft! Vissa har man växt upp med och vissa är långt före min tid, oavsett vilket får jag rysningar när man ser tillbakablickarna från deras karriärer!

20140324-225918.jpg

Tommy Söderström, vilken kille! Han verkar ha en enormt skön inställning till idrotten och livet, skämtar om allt med alla och bjuder på sig själv. Samtidigt är han väl också uttrycket ”stockholmare” personifierad men på ett skönt sätt! Sen skadar det ju inte att han är Djurgårdare! :)

Att ingen av dem är i närheten av Stenmark, varken i rysnings-nivå under tillbakablicken eller överlägsenheten i tävlingarna, det gör inget. Jag tycker det är fascinerande att se dem gå in i tävlingar med fullt fokus, psykningar och allt som hör till och sedan prata, umgås och skratta tillsammans på kvällarna, underbart!

20140324-230044.jpg

Men nu, God Natt! // Simon

2 reaktioner på ”#MästarnasMästare

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s