Throwback Thursday

Yes, det är precis vad det är. Och vad passar inte bättre idag än att minnas tillbaka på fjolåret? Imorgon startar nämligen speedwaysäsongen på allvar med Par-EM i Torun, Polen. Anton kör, jag kommer kolla och jag kommer sakna att inte vara med på plats! Sänds på eurosport imorgon, fredag, 19:00! Missa INTE det!

Förra året jobbade jag alltså ihop med Antonio, jag figurerade egentligen som web- och media-ansvarig, men under säsongen fylld av diverse strul fick jag kliva upp som någon form av manager för hela Antonios team. Jag följde med på alla VM-deltävlingar. Jag bokade flyg, hotell, resor över lag. Jag tog hand om media, bokade intervjuer, skickade ut pressreleaser. Tyvärr blir det väl svårt, framför allt när Antonios resultat inte riktigt gick dit vi hade tänkt, att jobba ihop inom en så diffus ”bransch”, när man är bästa vänner.

Och för att behålla vår vänskap så kommer vi inte jobba ihop i år, vänskapen är viktigast i det här fallet! Jag kommer i stället sitta klistrad framför TVn! :) Givetvis kommer jag sakna att inte vara på plats, att inte få hjälpa till, att inte få vara delaktig, men det blir nog bäst såhär! Jag har dock insett att detta är något jag vill göra mycket mer av i framtiden! :)

 

Bjuder på lite bilder och filmer från vårat samarbete förra året! Besök även Antonios Facebook, ett av projekten jag startade igång under förra säsongen!


Samarbetet började egentligen redan på vintern när vi var i Stöten tillsammans och efteråt klippt jag ihop den här filmen, enbart filmad med min iPhone!

2013-05-05 23.00.30
här är jag in acction under en träning, tidtagning etc.

2013-05-18 13.07.25

Här har vi hamnat i Prag och en ”typisk dag” för tävling

2013-05-23 21.03.07

 Charlie fick följa med till Gislaved på speedway när pappa jobbade

2013-06-28 12.29.20

vi körde ”pink theme” i Köpenhamn ;) (läckert va?)

2013-09-06 18.37.18 2013-09-07 12.33.132013-09-08 11.14.13

3 ”in action” bilder från Slovenien
1. Anton intervjuas av Mr. SVT Johan Ejeborg
2. Teamet konfererar om motorbyte etc
3. Jag med ganska bestämd blick, fråga mig inte varför? :)

2013-09-20 13.32.08
Speedway GP flyttade in på friends arena och vi hade en ganska maffig VIP-bjudning utanför huvudentrén

Under säsongen kom även MonstersCollide in i bilden och ritade några sjukt coola bilder, måste bjuda på några sådana också!

monsterscollide-montage
Givetvis en massa bilder av Anton, men även jag fick vara med på ett litet hörn! ;)

Till sist måste jag ju ge er lite länkar:

MonstersCollide

Lindbäck Racing

 

Ta hand om er! //Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s