Nätdejting

Ja, det är ju också ett intressant ämne att skriva om! :)

Jag har själv varit singel i några år nu och nätdejting är faktiskt inget jag provat på än så länge! Klart det verkar lite spän
nande men samtidigt ganska onaturligt (jag kanske är gammal?).

Jag satt och slösurfade lite på lunchen idag och klickade på en massa reklam bara för att ha nått att läsa (jag tycker det är ganska roligt att läsa reklam) och sprang över den här sidan! Dejtingcoachen Daniel lovar dig alltså 100% svar på din profil och dina mail på dejtingsidor genom att följa råden i hans e-bok. Den kostar 397kr och han lovar dig pengarna tillbaka om du inte är 100%nöjd efter 30 dagar! :)htnd2s

Jag tycker själv att hans marknadsföring för boken enbart spelar mot sex, att varje dejt ska leda dit. Han verkar samtidigt väldigt säker på att hans metod fungerar! Ni tjejer som läser min blogg, tror ni det finns ”regler” för hur man gör nätdejtingprofiler och hur man kontaktar tjejer på dejting-siter?

Jag funderar alla fall på att köpa den här boken, enbart för att se vad hans ”magiska recept” innebär! Och jag kan ju alltid begära pengarna tillbaka om jag inte är nöjd! Men vem vet, jag kanske går med på någon dejting-site efter att ha läst hans bok! ;)

 

Ta hand om er och må väl! // Simon Nyman

En reaktion på ”Nätdejting

  1. Pingback: dööööööööööööööd… :) | Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s