Helg, stalkers/groupies och hotellnatt!

Nu är det väl ändå officiellt helg och jag ska snart bege mig till Göteborg för stundande 30 års fest!

Först ska jag checka in på Scandic. Jag menar, varför krångla med transporter mellan Borås och Göteborg i onödan? :) insåg dessutom att jag inte bott på hotell sedan i onsdags förra veckan så det var väl dags nu! jag började helt enkelt sakna mitt HEM! :)

Igår fick jag dessutom reda på att jag fått min första stalker/groupie här på min blogg! jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det? personen i fråga önskade dessutom att jag la ut mer bilder på mig själv och skippade allt annat! :) haha, jag ska inte namnge personen i fråga men jag kommer nog bli ihjälslagen snart! :) Här kommer dock en bild till dig! :P

2014-04-04 16.08.12

 

Nu när det blir helg tänkte jag vi kunde ha lite roligt! Om alla som läser väljer ut en punkt från listan nedan och utför den i helgen! Dokumentera gärna resultatet och skicka till mig så kan jag göra ett roligt inlägg om det på måndag! Deal? BRA, jag tar punkt 8! :)

 

10013618_10152325225180619_2035664641_n

 

Nu tar vi helg tycker Simon! Simon säger också att vi ska må väl och njuta av helgen! ;) // Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s