dööööööööööööööd… :)

Jag är så slut, så ont i kroppen, orkar inte skriva något vettigt över huvud taget idag, jag har spelat innebandy! Glädjande att hjärtat ville vara med och inte få rusningar när jag vågade mig på någon rush och pulsen höll sig ”normal”! :)

Jag orkar faktiskt inte ens ta en bild, så det får bli någon gammal (bara för att min groupie ska bli nöjd)! ;)

Vill ni läsa något roligt  kan ni göra det här, här eller här! :) Den sista förklarar mer om det jag nämnde med hjärtat om det intresserar er! dom andra 2 har jag redan glömt vad jag valde att länka till, SÅ SLUT ÄR JAG! frågor på det? :)

 

2014-03-29 13.50.28 HDR

 

Må väl och sov gott! // Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s