kost etc…

Ja, det är ju en ständigt pågående debatt om hur man ska äta, vad man ska äta och när man ska äta det. Jag tänker inte gå in mycket mer på detta, men utgår man från LCHF anser jag mig nu ha hittat världens i särklass bästa produkt!! :)

LCHF handlar ju mycket om fett och det jag gillar med LCHF är väl framför allt att man har förstått hur onyttigt det är med light/lätt -produkter. Och det är i detta segment jag nu har gjort fyndet! Vi pratar grädde, och i en LCHF-värld är inte 36% fett ok utan det ska vara 40% eller helst ännu mer!

OK, vad är det då jag har hittat? Jo, den fetaste grädden ever!! :) :) :) se nedan!

2014-04-13 18.02.51

Här har alltså Garant lyckats producera en LCHF-grädde med hela 440 (!!!) % fetthalt vilket jag måste säga är riktigt imponerande! ;)

 

Haha, jag ville alltså egentligen bara bjuda på bilden i fråga! ;)

 

Må väl! // Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s