AfterSpeedway – #Throwback Thursday

Torsdag igen och jag tänker mig en stående tradition av #ThrowbackThursdays framöver. Idag tänkte jag mig den i speedwaytappning.

Bilden är från den tiden när det var standard med AfterSpeedway på sportbaren i Avesta varje tisdag efter hemmamatch, det var underbara tider det! ;)

watt-stead-jag

Om jag minns rätt är den från 2008 och anledningen till tröjorna var fotbolls-EM. Jag tror till och med att Masarna tidigarelade sin elitseriematch den kvällen för att Sverige spelade match i fotbolls-EM samma kväll och att AfterSpeedway just den kvällen innebar att titta på fotboll! (Ni får gärna rätta mig om jag har fel) Varför Davey Watt (Australien) och Simon Stead (England) har Sverigetröjor på sig minns jag dock inte, men nog passar det bra på dem med :P

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s