färdigflyttad, ny krönika och Mac

Hej på er,

Kul att se att så många varit in senast dagarna trots att jag inte lagt ut något nytt, det gör mig glad!

Nu är jag färdigflyttad efter några dagars arbete, lite småsaker kvar men överlag färdig! Känslan just nu är att jag senaste 3 åren har haft ett boende, numer har jag ett HEM! En helt underbar känsla! Här finns plats, utrymme, öppna ytor, man kan röra sig, Charlie har fått ett eget rum! Det ska bli riktigt spännande att se hur han reagerar på Torsdag när han kommer hit för första gången!

Jag sitter nu i min nya fåtölj och bara njuter av P.LEX – ”ett riktigt håll käften vin” som Petter själv säger i sin youtube-film. Flaskan fanns på systemet i Borås, jag som trodde jag var tvungen att beställa, undrar om det är någon skillnad på min vita flaska mot hans rosa/röda?

2014-05-03 17.52.51

Samtidigt försöker jag lära mig att hantera en Mac medan jag också försöker skriva här. Jag tror det går ganska bra nu men har man jobbat med PC sedan windows 3.1 så är det lite annorlunda att komma in i mac-världen! Känns dock som det ända rätta när man är helt fast i iPhone, iPad och apple TV sedan tidigare! En fråga till er som KAN MAC, hur suddar jag åt höger, alltså delete på PC? Svara gärna här under :)

Förutom detta sitter jag och skriver lite på morgondagens krönika på Speedway24.se Jag sitter och funderar kring Elitserien och snittreglerna, vad är era tankar kring snittet? är det bra eller dåligt? finns det andra sätt att hålla en jämn serie? Lämna gärna lite input här nedan! 

bjuder även på några bilder på min nya lägenhet!

2014-05-03 21.08.30köket

2014-05-03 21.08.15Charlie rum

2014-05-03 21.08.01Mitt sovrum

2014-05-03 21.07.47TV-rummet/Vardagsrummet

2014-05-03 21.07.39Samma rum sett från en av mina nya fåtöljer, här sitter jag nu ;)

2014-05-03 21.07.31Samma hör

2014-05-03 17.52.13Tidigare idag, mamma moppar golven, TACK! :)

2014-05-03 17.52.10Och Pappa hänger upp tavlor, TACK till dig med! :)

Må väl och kommentera gärna här nedan om ni har något bra svar på mina frågor! ;) // Simon Nyman

En reaktion på ”färdigflyttad, ny krönika och Mac

  1. Pingback: dagen innehöll golf, skriv krönika och fatta MAC etc | Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s