dagen innehöll golf, skriv krönika och fatta MAC etc

Då var det söndag kväll igen och med den samma gamla vanliga rutiner :) just nu är det Mästarnas Mästare på SVT1 och efter det blir det film på TV4 vid 21:00, tror det är BECK idag, älskar de filmerna och älskar framförallt Gunvalld! ;)

 

cropped-2013-12-02-08-21-24.jpgDagen idag har inneburit golf. Fattar inte riktigt vad som hände men jag blev hämtad redan 07:30 för att gå ut redan vid 08:30. Jag som avskyr tidiga morgnar och gärna sover när jag är ledig, men visst! Det var faktiskt jätteskönt när man väl var där, lite kall dag men solen sken så jag ska inte klaga på något sätt! Och sedan har man ju halva dagen kvar efter golfrundan när man börjar så tidigt! :)

Så när jag sedan kom hem satte jag mig och skrev klart min krönika på Speedway24! Idag skrev jag om Speedwayens snittsystem med taksnitt och golvsnitt etc. Ett ämne jag tycker är intressant och ett system jag tycker är helt föråldrat. Läs den gärna här!

Vad gäller speedway så måste jag också berätta att jag hunnit läsa att Nicki verkar vara tillbaka som Mr. Bad Guy vilket jag skrev om i min förra krönika på Speedway24.Screenshot 2014-05-04 21.03.12

Och att Anton tyvärr hade en sämre tävling efter någon form av problem med att mekarna inte lyckats ta sig till banan i tid för kvällens tävling. Efter en strulig uppladdning och start på kvällen tog han sedan 4 poäng på 3 heat vilket måste ses som godkänt! Fortsatt imponerad över den höga nivå han håller i år, riktigt roligt att se!

Jag har även lärt mig en del nya saker i Macens värld idag! Jag fattade inte varför ett word-dokument jag skrivit på Macen inte syncade till PC:n via min dropbox. Jag hittade det på Macen, på dropbox.com på iPhonen, på iPaden men INTE lokalt på PCn. Snacka om att jag blev irriterad! tillslut tog jag bort ett frågetecken ur filnamnet på Macen och vips så syncade dropboxen in ett nytt dokument på PCn också. Nu har jag alltså lärt mig att vissa tecken kan skapa problem i kompatibiliteten mellan Mac och PC! Jag har fortfarande inte kommit på hur jag suddar åt höger på Macen, alltså delete på PC, snälla läsare, hjälp mig nu!

Nu ska jag njuta av ett glas P.LEX – ”ett riktigt håll käften vin” till filmen på 4:an, den kan ju inte få stå och bli gammal ;) Det är alltså vinet Petter tagit fram som jag skrev om igår! Har ni missat det, beställ det från vinguiden om den inte finns på ert bolag, rekommenderas varmt!


 

Edit: Eftersom Speedway24 inte längre finns är mina krönikor flyttade hit till min egen sida, länken till krönikan är därmed också omdirigerad.

 

Ha nu en riktigt trevlig kväll och må väl! // Simon Nyman

8 reaktioner på ”dagen innehöll golf, skriv krönika och fatta MAC etc

 1. På mitt iMac-tangentbord finns det en delete-knapp (alldeles till höger om ”enter”-knappen) – hur ser ditt tangentbord ut? Annars instämmer jag i vad Anna skrev…

  Gilla

 2. Google – är det nån ny uppfinning??? :):):)
  Ah – logiskt när man tänker efter :). Själv lever jag ju bara i pc:ns underbara värld så mac är för mig en gåta :).

  Gilla

 3. Testa att hålla ner fn-knappen och sedan på backpace-knappen (alltså den som suddar till vänster). Funkade det?

  Gilla

  • det hade jag testat, men efter tips från någon som viste hur man använde google :) så visade det sig att man använde sig av ctrl + d för delete :)

   Gilla

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s