Man hittar mycket spännande när man flyttar | Throwback Thursday

Som ni kanske vet så flyttade jag i helgen som var. Att flytta är inte speciellt roligt kan jag tycka men när det som nu blir så mycket bättre efteråt är det helt klart värt det och givetvis känns det ju mycket roligare efteråt!

Något som dock kan vara roligt med att flytta är att man hittar en massa gamla saker! Mycket som är skräp som man får slänga men sen hittar man också gamla saker som det finns en anledning till att man har sparat, fotoalbum till exempel!

Eftersom jag nu hittade mina gamla fotoalbum blev jag nästa tvungen att börja bläddra i dem och hjälp vad jag skrattade. Där fanns massor av gamla klassbilder från lekis till högstadiet. där fanns massa gamla skidbilder ända tillbaka till skidkul-tiden! Jag tänkte dela ett par av dessa bilder idag, bara för att det är så underbart när man inser att en av mina bästa vänner idag var en av mina bästa vänner då med!

Anton, jag är ledsen men jag bjuder på dessa bilder! :) förhoppningsvis skrattar du lika gott som jag gjorde när jag hittade dem och kanske hjälper det till så att ditt båtben läker lite snabbare!

 

2014-05-03 11.51.33

 

 

2014-05-03 11.51.38

 

Jag tycker mig se att det står 91 4 5 på den övre bilden, alltså var vi ca 6 år när dessa bilder togs! Jag, vilka fynd man kan göra när man flyttar! :)

Må väl och ha en bra Throwback Thursday! // Simon Nyman

 

 

Precis som vanligt är det helt ok att dela det jag skriver och publicerar, knapparna finns här nedan | sharing is caring

 

2 reaktioner på ”Man hittar mycket spännande när man flyttar | Throwback Thursday

  1. Haha oerhört snygga bilder må jag säga :D

    Gilla

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s