TV-bråk, krönikor och spännande väder | en helt vanlig måndag!

Under kaffepausen idag fick jag möjlighet att diskutera lite med Björn Oldeen på CMORE angående fördelningen av TV-pengar inom speedwayen. Bråket som idag tog nya vändningar kan  bli en riktigt smutsig konflikt innan det är klart. Jag står nog mer på klubbarnas sida medan Björn verkar stå helt på svemos sida. Det roliga var att vi trots olika åsikter kunde diskuterar detta (svårt med 140 tecken i taget dock) och ingen hoppade på den andra med personliga angrepp… med andra ord, det var tydligt att diskussionen inte befann sig i Masarnas Gästbok :D Björn hade självklart en del bra argument och vissa av dem kan jag köpa med andra kan jag tyvärr inte hålla med om. Allt detta kommer troligen sammanfattas i en mer saklig krönika och i så fall publiceras den på speedway24.se senare i veckan. Publicerade nyligen en krönika utifrån helgens sömnpiller, SGP i Tammerfors, för övrigt! Läs den här!


 

Edit: Eftersom Speedway24 inte finns längre är alla mina krönikor flyttade hit till min sida. Givetvis är också länkarna omdirigerade hit.

 

Efter arbetet idag tänkte jag ta mig en skön promenad! På lunchen var det fantastiskt fint väder, solen sken och det var riktigt varmt! Döm om min förvåning när jag skulle gå till bilen och vädret inte riktigt höll med mig om att jag skulle ta en promenad!! 2014-05-19 18.24.47 2014-05-19 18.31.01

10 poängsfrågan – Vart är jag?

Så när jag helt enkelt accepterade att det inte skulle bli någon promenad bestämde jag mig för att köra ett litet gympass istället. Dock kom jag in på rummet och det såg ju ganska skönt ut det med :P Men till slut släpade jag mig ner till gymmet och körde ett kortare pass, fick tyvärr avbryta i förtid idag då pulsen rusade iväg. Första gången på länge som det hände faktisk så det var lite obehaagligt men nu är det lugnt igen! Har fått i mig lite mat, en cesar sallad, och nu slötittar jag lite på hockeyn samtidigt som jag skriver lite här! :) Hittade även en sjuuuuukt tråkig funktion i Macen som jag testade, se nedan :)

2014-05-19 18.35.36

Bild 2014-05-19 kl. 20.40 #2

Skulle bara ta en selfie för mina ”groupies” skull. Men sen blev det lite fler bilder här nedanför, varsågoda! :P

Bild 2014-05-19 kl. 20.40 #3

Bild 2014-05-19 kl. 20.41

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s