Speedway24 läggs ner

2014-05-23 19.49.40Väldigt tråkiga nyheter mötte mig på mail här om dagen. Roffe på Speedway24 informerade om att han inte har orken att driva sidan vidare. Den har blivit för stor, haft en enorm ökning av besökare varje dag och på ideell basis fungerar det inte, familjen måste komma först! Nu har det även dykt upp andra (positiva) omständigheter i Roffes liv som gör att han helt enkelt har fattat beslutet att lägga ner Speedway24. Läs Roffes egna ord här!

Jätte tråkigt tycker jag då jag anser att sidan har varit oerhört bra med resultat från alla de stora ligorna och även SGP, SBPC och så vidare. Detta innebär givetvis också att mina krönikor slutar dyka upp på speedway24, men självklart kommer jag fortsätta skriva dem!

Ni hittar alla gamla krönikor från speedway24 samt alla nya som kommer, under rubriken Krönikor eller rubriken speedway här på SimonNyman.com

Själv vill jag bara passa på att önska Roffe all lycka med framtida projekt och tacka för ett bra (men tyvärr kort) samarbete! Vad som händer i framtiden är givetvis ännu ett oskrivet blad!

Och som sagt, till alla som läst mina krönikor på Speedway24, var inte oroliga. Jag kommer fortsätta skriva!

Må väl och ha en bra vecka! / Simon Nyman – Sharing is Caring

Header - blogg - RGB

 

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s