sjukt stolt över mig själv idag!

Jag har som ni kanske vet haft en smått galen långhelg med så sjukt dålig sömn så man kan bli lite mörkrädd faktiskt. Drog ju igång helgen direkt i torsdags  med en Casino-kväll med Nazif och hans vänner och även en frinatt på scandic crown i göteborg där jag även passade på att bli uppgraderad till någon form av svit med egen balkong och grejer! Grymt!

2014-05-29 17.59.15

Kvällen höll nog på fram mot 4 på morgonen så nog var man lite lagom trött dagen efter när man skulle köra bil till västerås! Passade även på att träffa syster som hade kommit ner till Göteborg lagom till att jag skulle åka där ifrån – tajming. Men fredagen var ju som sagt resa till Västerås till Micke och blev en trevlig grillkväll med Mickes familj och släkt. Lagom sent för vad jag orkade just då! :)

Just ja, det var ju golf i helgen också! I fredags morse kollade jag lite på hotellet :)

2014-05-30 12.04.09

 

Men sen var det då lördag och dags för mickes 30-årsfest. Dagen blev ju en hel del fixande och handlande inför festen till att börja med och jag fick den stora äran att snoppa av 8 liter jordgubbar! Wow vad mycket jordgubbar det är! Och hjälp vad snabbt de tog slut sen! :)

2014-05-31 15.26.08

En oerhört trevlig fest blev det alla fall Micke med mycket roligt folk, skön mix av släkt och vänner och ja, vad ska man säga! Det var underbart trevligt och roligt! Stort TACK för att jag fick vara med och dela festligheterna med dig!

Som ni kanske förstår så var ju tröttheten ganska kraftig igår och resan hem igår behövde en energiboost. Jag stannade och skulle köpa kaffe men hittade en helt annan sak. Jag vet inte om jag är efter kanske? Men jag har aldrig sett denna förut så blev tvungen att köpa den och testa! Riktigt god i liten mängd men lite för söt för min smak i övrigt! Testa själva! :)

2014-06-01 19.57.53

2014-06-02 20.18.47Med hela den här bakgrunden så förstår ni kanske att jag fortfarande idag är liiiite trött så när jag kom hem från jobbet var planen helt enkelt att gå ut i solen och ta en tjockisprommenad. Jag var dock så trött så jag la mig på soffan en stund och givetvis somnade jag. Normalt sett när detta händer så brukar kvällen vara körd sedan. Men idag är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv! För när jag vaknade en dryg timme senare lyckades jag tvinga mig ut på en timmes prommenad alla fall! Det är så skönt efteråt och man blir så pigg av att få sol och syre, men det är sååååå tråkigt just när man går och fruktansvärt motigt innan man kommer ut. Därför är jag som sagt extremt stolt att jag trots att jag somnade på soffan tog mig ut! :)

 

Nu sitter jag och lyssnar på @metanolpodd, en podd om speedway och mycket intressant pratas det om! Jag har en hel del att skriva om vad gäller speedway framöver känner jag! :)

Ta hand om er och må väl! // Simon Nyman – Sharing is Caring

 

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s