Bronshjältarna och experiment ensam

Ja, speedwayen jag hade tänkt att se ikväll blev ju inställd på grund av regn, faktiskt blev samtliga 4 matcher inställda! Jag som checkade in här på Scandic Triangeln i Malmö vid 18-tiden och böt snabbt om för att hinna med ett gympass och beställa upp mat till rummet innan speedwayen började vid 19. Dock insåg jag att jag kunde gå ner och äta  i lugn och ro i tid som tur var. Så jag slapp matstressen alla fall! Och tur var väl det för jag var duktigt svettig efter gymmet och kunde nu ta en skön dusch i lugn och ro och sedan gå ner och äta! :) Jag körde 30 minuter roddmaskin och lite bröst och axlar på det, har faktiskt svårt att skriva just nu för jag är lite skakis i armarna ;)

simon-träning

Käkade en Cesar Sallad, något som börjar bli standard nu mer. Jag har tröttnat duktigt på Scandic Burger som var en klassiker före och dessutom är ju faktiskt salladen ganska mycket nyttigare, tror min kropp behöver det! :) Och den ser faktiskt ganska god ut ;)

2014-06-03 19.11.53

Och soprent blev det på tallriken också :)

2014-06-03 19.19.45

 

När jag sedan tog mig tillbaka upp på rummet blev jag lite fundersam, hela hotellet är nyrenoverat och jag vet inte om det ska se ut så här? Vad hände där var min spontana reaktion :)

2014-06-03 19.32.12

 

Så när jag sedan satte mig tillrätta i soffan på rummet och funderade på vad jag skulle göra nu när det inte blev någon speedway kom jag ju på att det var SVTs dokumentär ”Bronshjältarna” på SVT1 om fotbollsVM -94. Jag han dock bara slå på den så dog hela SVT här på hotellet! helt sjukt vad motgångar det var på tv-programmen jag ville se idag. Tur då att SVTplay finns! Såg ni inte programmet, gör det! Rysning konstant i en timme! När man dessutom gick in på andra händelser det året insåg man att -94 var ett historiskt ganska mörkt år. När intervjun med Claes Ingesson kom så ska jag vara helt ärlig och säga att det föll några tårar, hjälp vad berörd jag blev! Jag säger bara, SE DEN! klicka här så kommer du direkt dit! Och det bästa är, detta var del 1 av 2! det kommer alltså en hel timme till!

Kommer ni ihåg att jag skrev om Markoolios experiment ensam för ett tag sedan förresten? Om inte kan ni läsa det här. Nu har del 2 i serien släppts och denna gång ska Marko gå på kareoke HELT ENSAM! Ett riktigt roligt klipp men återigen är det också väldigt tänkvärt, se det också, klicka här!

Många rekomendationer blev det nu men detta är vad jag gjorde istället när det inte blev någon speedway!

Nu ska jag sova så jag orkar med att jobba och köra en massa bil i morgon igen!

Ta hand om er! // Simon Nyman – Sharing is Caring

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s