snickrat med Charlie

Nationaldag idag och även denna veckan har jag och Charlie fått en extra dag hemma tillsammans – underbart! Dessvärre har det varit ganska regnigt (så klart, bor ju i Borås) men vi har hunnit med att fixa lite i stället!

Vi var bland annat iväg och köpte lite virke och snickrade ihop en ram på 1*2 meter som vi sedan spände upp en canvasduk på. Helt fantastiskt kul att ”arbeta” ihop med Charlie, han vill vara med, han vill hjälpa till och utan hans händer hade det varit svårt att få till idag! Han var med och höll i 2 meter längre bort när jag skruvade och borrade. Han var med och spände upp duken och han ville helst göra en tavla till när vi var klara! :) Duken passade jag på att printa ut på jobbet här om veckan när jag ändå skulle testköra en av våra maskiner innan den skickades till kund. Jag är faktiskt sjukt nöjd med tavlan och hur hela ”läshörnan” börjar bli! Det enda tråkiga är väl tapeten som jag tyvärr inte har så mycket att säga till om eftersom jag bor in en hyresrätt. Charlies plantering från dagis passar annars bra in :) För dagen även dekorerad med en Sverige-flagga, helt på Charlie initiativ!

läshörnan

 

2014-06-06 20.30.06

I morgon är planen att åka in till Göteborg och kika på lite STCC! Charlie är verkligen min son, han älskar motorsport! Bilar, motorcyklar (speedway) och framförallt, han älskar ljudet! Nu mer vill han helst ta av sig hörselskydden så att han hör hur det låter, han är bara helt underbar! :)

Nu är det sovdags, ta hand om er! // Simon Nyman – Sharing is Caring

 

En reaktion på ”snickrat med Charlie

  1. Pingback: Helg med Charlie inklusive STCC | Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s