Förtydligande | Speedway

Jag vill bara göra att kort förtydligande i vem jag är och vad jag gör.

Jag skriver enbart för min egen del, för mitt eget varumärke, SimonNyman.com  Jag jobbar inte på något sätt för Antonio Lindbäck i år och det jag skriver har absolut ingenting med honom eller Lindbäck Racing att göra! Antonio är min barndomsvän, min BÄSTA vän och skulle jag jobba för honom i år skulle jag givetvis inte uttala mig kritiskt om klubbar han kör för då det skulle slå tillbaka på honom, vilket är det sista jag vill! Därför vill jag slå fast 3 saker!

  • mina krönikor är enbart MINA åsikter – det har ingenting med Antonio att göra.
  • min kritik mot förare är enbart mot deras agerande i sin profession – inte som person
  • min kritik mot lagledare är enbart mot deras agerande som lagledare och offentlig person – inte som person

Jag hoppas att jag med detta har varit tydlig nog så att det jag skriver inte slår tillbaka mot någon annan än mig, och absolut inte Antonio.

Jag är ingen farlig människa, jag har bara en hel del åsikter! :) Hör gärna av er med synpunkter, om det är något ni inte gillar så kan vi prata om det, jag är inte svårare än så.

Nu ser jag fram mot morgondagens elitserieomgång! Jag har dessutom precis hört att Antons tester av handen idag gick bra så jag hoppas verkligen att han kommer visa vad han går för! Lycka till imorgon Anton!

Må väl och ta hand om er! // Simon Nyman – Sharing is Caring

En reaktion på ”Förtydligande | Speedway

  1. Pingback: Man bryter ett vinnande koncept – vill man inte vinna? | Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s