I’m singel, are you?

Satt på båten här om dagen på väg till Danmark. Det blev en ganska oplanerad arbetsresa sista dagarna före semestern! Egentligen inget konstigt, mitt jobb är sådant men ibland kan det bli lite extremt, som nu. Kom till kontoret efter att ha varit i Västervik och dagen slutade med att jag bara åkte hem, packade om och åkte tillbaka till Göteborg och färgan över till Danmark! Life as a service engineer :)

På färgan satt jag och slösurfade lite (de stunder internet fungerade) och hittade en helt ny rolig sak på Facebook, dejtmaskinen.

10492592_824201557591970_4279060677734594573_n

Egentligen är jag ganska emot tilläggstjänster på facebook men den här verkade riktigt rolig så jag testade den faktiskt! :) Du hittar den enklast genom att gå in på dejtmaskinen.se! Annars är det Match.com som ligger bakom den här tjänsten så du hittar den så klart också på deras facebooksida, facebook.com/match.se – testa den! :)

Jag vet inte om jag egentligen vill kalla det en dejtingsida eller dejtingtjänst men absolut, du svarar på om du är intresserad av män eller kvinnor och om du är över 18 år, sedan scannar appen av vilka singlar som finns bland dina vänner på facebook och slumpar då fram en potentiell dejt till dig. Syftet verkar vara 140623-23-04att göra dejtandet lite mer naturligt och kanske bara för att få kontakt med en gammal vän för att ta en fika eller liknande, och vem vet, din gamla vän kan ju faktiskt vara en potentiell dejt på riktigt! Eller? :)

Det roligast var ju faktiskt att efter att du fått fram en ”dejt” fick du välja, vågar du dela med dig av dejtmaskinens resultat och därmed bjuda in personen i fråga till en dejt, eller är du helt enkelt en fegis? :)

Om din ”dejt” sedan accepterar frågan och dessutom delar med sig av sitt svar, då har man chansen att vinna en dejt tillsammans, värd 3000kr dessutom, bara en sådan sak! ;)

Själv fick jag som första alternativ en väns ex, jag valde då att inte dela detta (märkligt va? ;) ) men jag gjorde testet en gång till och fick som andra alternativ en gammal klasskompis från högstadiet och detta delade jag med mig av, nu väntar jag med ”spänning” på om jag får en dejt! :p

Som sagt, en riktigt rolig grej och man har chansen att vinna 3000kr. Har du en kväll där du sitter och slösurfar, testa den, riktigt roligt! :) Och du, jag har delat med mig på facebook, vågar du? :)

När internet INTE fungerade på färgan så insåg jag också hur internet-beroende man är emellanåt. Skrämmande faktiskt! Jag drev med mig själv på grund av detta idag när jag lämnade hotellet och twittrade ut följande:

Och ja, twitter fanns kvar, FB också! Det mest skrämmande, vid lunch när jag kom till kunden i Danmark så frågade han om jag behövde internet? – Självklart behövde jag det, jag var ju tvungen att komma åt mail etc. Beroende var ordet!

Men alla fall, på båten fick jag passa på att börja förbereda ett inlägg inför GP:t i Köpenhamn på Lördag. tur att word fungerar utan internet-uppkoppling! :). Jag tycker det ska bli sjukt spännande att se vad som händer mellan Tai och Nicki till exempel! Ska skriva färdigt det inlägget och hoppas på att kunna publicera det senare i kväll alternativt blir det på lördag morgon! Självklart skickar jag med ett körshcema även den här helgen så höll ögonen öppna!

Till nästa gång vi hörs, må väl! // Simon Nyman – Sharing is Caring

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s