Köra bil har aldrig varit ett problem – åter i Avesta!

Då har första semesterveckan och tillika pappaveckan passerat. En vecka som började ganska kallt och regnigt för att avslutas med riktig sommarvärme. För Charlies del innebar det massor av bad och även testa på att åka ring bakom båten. Fantastiskt roligt men samtidigt lite lätt skrämmande, men inte värre än att han ville testa igen och igen! :)

2014-07-02 13.57.40

Om ni undrar varför bilden är kvadratisk så är det bara så enkelt att mamma inte fattat att det finns olika lägen för att ta bilder med en iPhone. ”ibland blir dem så och ibland blir dem vanliga, men JAG gör inget alla fall” men ja, Charlie åkte ring med mig alla fall! För övrigt första gången jag åker ring då jag tycker det känns tråkigt annars. Utelämnad helt i förarens händer är heller inget jag riktigt känner mig bekväm med! Då åker jag hellre vattenskidor eller wakeboard där jag själv har kontrollen på att både svänga och möjligheten att släppa taget om det skulle behövas!

2014-07-05 17.26.51

En ring kan för övrigt även bli den roligaste bad-leksaken och även den bästa platsen för att äta lite lördagsgodis! Här nedan Charlie med sin ”gammel-kusin” Ella (eller nått sånt, min kusin är det alla fall!) :)
2014-07-05 17.25.54

Men nu är alltså Charlie hos sin mamma och min semestervecka utan honom inleds. Som start skjutsade jag hem Charlie nästan hela vägen för att sedan själv åka tillbaka till Avesta. En nätt resa Avesta – Trollhättan tur och retur eller dryga 70 mil och 8 timmar i bil. På något sätt kändes det ändå helt normalt så jag antar att jag är alldeles för van med att spendera tid i bilen! :)

Åter i Avesta nu på söndagskvällen alltså vilket givetvis innebär att jag varken fick se Hamilton vinna på silverstone i F1 och jag fick inte heller se årets premiär av SEC, hörde dock att Nicki vann. Att Miedzinski fortsätter köra farligt och att AJ tog sig till en Semi.

Men nu ska jag ha semester. Jag ska spela golf för det är Golfvecka i Avesta vilket innebär tävling varje dag fram till lördag! Det innebär att man träffar vänner man inte sett sedan förra året och det innebär säkert också att man ska testa på Avestas ”uteliv” någon kväll! Jag väntar bland annat på att få se Daniels a.k.a lillsmiskens partydans! :)

Jag hoppas hinna ta mig tid att skriva lite inför GP:t i Cardiff på lördag, men jag har som sagt semester så jag kommer inte lova något. Mitt skrivande blir lite mer sporadiskt närmaste veckorna, skönt för vissa, tråkigt för andra :) Hoppas ni har överseende med detta och håll fortsatt koll, man vet aldrig när nästa intressanta inlägg slängs ut! :)

Som sagt, semester och golfvecka, därför tänker jag nu knyta mig för att vara pigg för veckans första tävling i morgon!
Ha det skönt i värmen! / Simon Nyman – Sharing is Caring

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s