Dejtmaskinen, en smart och rolig tjänst

Tja på er,

Som ni kanske minns så skrev jag för ungefär en vecka sedan om något jag hittade på facebook, dejtmaskinen. Jag har inte sett så många av mina närmaste vänner som testat tjänsten vilket kan bero på att få av dem är singlar :) Men någon av er som läser har kanske gjort det? Jag är lite nyfiken på att höra era åsikter om det hela, dela dem gärna här nedan! Samtidigt tänkte jag ge er min utvärdering av dejtmaskinen.

10492592_824201557591970_4279060677734594573_n

Har ni inte ännu testa dejtmaskinen tycker jag ni ska göra det. I så fall följer ni bara länken här. Det är så enkelt så man godkänner först bara att man är över 18 år. Man väljer sedan om man är intresserad av killar eller tjejer och sedan slumpar maskinen fram en potentiell dejt till dig bland dina befintliga facebookvänner. Personen i fråga är inte listad som i någon form av förhållande på facebook.

Nu får man ett val. Skicka dejtfrågan till personen i fråga, på personens tidslinje, eller balla ur och slänga bort möjligheten. Väljer du att dela med dig så får din potentiella dejt nu ett val. Endera svarar han/hon ”Ja” och kan då dela sitt svar tillbaka på din tidslinje. Alternativt skiter han/hon i att svara eller möjligen är man lite feg och skickar ett svar i ett PM. Men den sista roliga poängen med allt detta är att om DU har lite stake och vågar dela offentligt vad maskinen gav dig för förslag på dejt. Och den personen sedan har lika mycket stake och vågar visa sitt ”Ja, tack” till dejten offentligt, då har ni två dessutom chansen att VINNA en dejt till ett värde av 3000kr. Skaplig bonus! Och tänk sedan också om det visar sig att någon du trodde bara var din vän nu dessutom också  är en potentiell framtida partner! win win ju! :)

Finns det då någon baksida med detta? Jag skulle vilja säga så här, ta det för vad det är, en rolig grej! Men självklart kan den leda till något. Baksidan är väl möjligen att du bara kan välja om du är intresserad av tjejer eller killar, den tar dock inte hänsyn till läggning.

Bakom tjänsten ligger match.com. Här skulle man då kunna tro att man genom att använda tjänsten ska bli intvingad i något medlemsskap, bli tvingad att välja dem som site för dit nätdejtande eller liknande. Men det är det som är så bra, det finns inget sådant tvång! När du har gjort ditt sista val i dejtmaskinen blir du istället erbjuden en 7 dagars gratisperiod hos match.com, för att helt gratis få möjligheten att testa på nätdejting! Så nej, det finns inget minus med att mtach.com ligger bakom tjänsten, snarare ett stort plus!

Det är som sagt, som jag ser det, framför allt en rolig grej, utmana dina singelvänner att ta fram en dejt och se vilka som VÅGAR dela med sig av resultatet, samtidigt har man chans att vinna en dejt för 3000kr. Och vem vet, din framtida partner kanske redan finns bland dina vänner? :)

Som jag skrev tidigare, dela gärna dina erfarenheter av dejtmaskinen här nedan, det är alltid roligt att höra andras erfarenheter och åsikter om en enligt mig, rolig grej!

Må väl och ta hand om er! / Simon Nyman – Sharing is Caring

sn-vägg

 

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s