Semester

Jag vill bara lite kort göra ett inlägg mitt i semestern. Ni som undrar varför det inte skrivs någonting just nu så är det just för att jag har Semester och inte är hemma. Jag han ju faktiskt inte ens skriva något inför GP:t igår vilken kändes lite dåligt. Stort grattis dock till Greg som visar att åldern inte har någon betydelse!

Tur han inte är svensk för då skulle väll folk kräva att han INTE skulle köra i landslaget eftersom man måste lämna plats till de yngre! Greg är ett lysande exempel på att ålder inte har någon betydelse. Att allt det handlar om är vem som kan prestera best! Makalöst att han ALLTID är med dr uppe! Han börjar tävlingarna dåligt men får ändå ihop det till slut!

Även Tai imponerar stort genom att bli 2:a och ta mest poäng under kvällen. Detta med all den press han måste haft på sig från alla fans på hemmaplan, riktigt imponerande! Och även Darcy imponerade på mig, till och från hade han helt fantastiska starter. När han får till dem med stabilitet så kommer han bli farlig för titeln på riktigt. Men som jag sagt förut, han gör alltid ett misstag per tävling, så även igår när han gick omkull i ledning. Kul också att svenskarna rykte upp sig lite, det behöver svensk speedway!

Själv har jag senaste veckan spenderat all tid på Golfbanan i Avesta där det har varit golfvecka! Sacka om att chocka kroppen med att spela 6 varv på 6 dagar, gå dryga milen om dagen och svinga klubban ett par 100 ggr om dagen (med uppvärmning etc). Detta jämfört med ett varv varannan eller var fjärde helg fram till nu, eller mer exakt 4 varv tidigare på hela sommaren! :) Att kroppen gör lite ont nu är med andra ord inte så konstigt! :)

Veckan kan summeras med 2 prisplatser och väldigt blandat spel. Ena prisplatsen, en 7:e plats, var faktiskt bara ett slag ifrån segern så den tävlingen får man vara riktigt nöjd med. Fantastiskt väder i 6 dagar där jag knappt sett röken av ett moln och temperaturen har varit mellan 25-30 grader varje dag. Enda tråkiga med det är hur snyggt solbrännan har lagt sig över armar och ben men inte på övriga kroppen, känns kanske lite sådär :) I övrigt kan veckan också summeras genom bilden nedan. Faktiskt mer av en olyckshändelse men några dåliga slag har det faktiskt också varit! :)

2014-07-13 15.08.07

Han faktiskt också med att se Masarnas match hemma i brovallen i onsdags. Matchen mot Örnarna som jag skulle ha sett torsdagen före med Charlie, den som regnade bort! Nostalgi att sitta där på läktaren igen, höra mas-låten eller faktiskt båda 2 gav mycket roliga minnen! Att dessutom få se en seger och mycket fin speedway gjorde inte saken sämre. Anton körde in maximala 12 och stod sedan över nomineringsheatet då handen ömmade lite. Underbart roligt att hinna träffas efter matchen också! Antons mekar var inte fullt lika nöjda när vi fortfarande satt i depån å snacka skit en timme efter matchen och alla andra hade lämnat arenan för länge sedan! Dom vill givetvis hem och tvätta cyklar, det var ju resa till Gislaved dagen efter.

Fick en härlig bild av Sandra Davidsson också, se nedan.

2014-07-13 15.49.32

Riktig vänskap är faktiskt helt underbar. Vi hörs inte så ofta. Vi ses än mer sällan. Men när vi väl ses är det alltid som att vi hade setts senast igår. Och det är faktiskt precis vad vänskap är för mig! Man vet vart man har sina vänner, man behöver inte höras varje dag men när man väl ses har man sjukt kul ihop, det är en riktig vän!

För övrigt ska ni självklart kika på alla Sandras bilder från masmatchen i onsdags, många riktigt häftiga bilder! ni hittar dem här!

Nu ska jag ta med mig min son och åka på ytterligare en veckas semester, nu till Öland! Så om det inte händer så mycket här på ett tag så vet ni varför! Det kommer bli som vanligt igen efter semestern! :)

Må väl och ta hand om er! //Simon Nyman – Sharing is Caring

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s