Lag-VM race off – körschema

Så var det då dags ikväll för semifinal i Lag-VM. Ni som hänger med på diverse sociala medier vet att Sveriges lag har varit en stor snackis inför kvällen. Min åsikt är att rätt lag körde i tisdags och det var väl egentligen ingen som underpresterade mer än möjligen Ljung som jag hade lite högre förväntningar på när han har hemmabana. Men, han var fortfarande inte dålig!

Efter tisdagens semi var jag en aningen besviken på att Stefan inte tog in Antonio i laget. Samtidigt är han coach och inte jag och jag utgår från att han har bra tankar kring varför han tar de beslut han tar. Därför tycker jag ändå att det känns lite bättre idag när man ersätter Peter Ljung med Kim Nilsson. Inte kanske för att jag håller Kim som oerhört mycket bättre men man visar alla fall att Ljung var med för att han kan Västervik, man visar att det fanns en taktisk tanke med laguttagningen, KUL!

Sen har vi lite olika syn jag och Stefan :) I min filosofi är man snäll mot rookien och släpper ut de rutinerade rävarna i kvällens första heat. Kanske framför allt för att ge laget en bra start och få ett bra GO i laget. Stefan å sin sida vill gärna ha ut dem i hetluften på en gång! Han visar det tydligt genom att ikväll sätta Kim på den platsen Oliver hade i Tisdags. Troligen för att de ska bli av med nervositet så snabbt som möjligt (jag spekulerar) vilket i så fall också är en bra tanke och jag säger absolut inte att det är fel i så fall, han vet garanterat vad han gör! Han är en taktiskt duktig coach och duktig på att skapa lagkänsla och en sammanhållning i gruppen! Jag säger bara att jag tänker annorlunda just hur man sätter upp laget! :)

Nu håller vi tummarna för att Sverige kan genomföra en bragd och slå Australien och USA på fingrarna ikväll! Även idag finns program som bild eller pdf för att skriva ut och fylla i eller som xlsx fil för den som vill sköta allt i datorn och få med summeringarna också!

Image 2014-07-31_15.12.42

SWC Race Off Bydgoszcz 2014 (xlsx)

SWC Race Off Bydgoszcz 2014 (pdf)

Må väl // Simon Nyman – Sharing is Caring

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s