Final på lag-vm veckan, inget Sverige men självklart ett körschema!

Ja, det blir inte mycket skrivet inför finalen. Jag ser Danmark som stora favoriter då deras lag är ruskigt starkt. Samtidigt brukar det vara i stort sett omöjligt att slå Polen i just Polen. Mina förhoppningar ligger dock hos Australien då jag tycker det vore trevligt med någon annan guldmedaljör än Polen och Danmark som abonnerat på guldet i 10 års tid. Allt sedan Sverige tog sina senaste 2 guld 2003 och 2004. Storbritannien bör inte ha mycket med saken att göra men jag hoppas de kan skrälla lite grann, röra om lite i grytan!

Jag såg dock att Chris Harris hade uttalat sig att han ansåg att man verkligen hade ett lag i år som hade möjligheten att ta guld för första gången utanför brittiska öarna. Nog för att man ska tro på sitt lag men det kändes just som att den killen helt hade tappat verklighetsförankringen! Men får han rätt, ja då ska jag va den först att buga mig djupt och erkänna att jag inte trodde på dem! Det spelar ingen roll att man har Tai i laget, de andra är för svaga när man möter världsförare i varje heat. Jag gillar Simon Stead sedan hans tid i Masarna, en extremt underskattad förare. Jag tror GB tar betydligt mer poäng än vad de värsta kritikerna tror, men jag anser fortfarande att det är 3 lag i finalen som gör upp om medaljerna och där räknar jag inte in GB.

Det var allt, här har ni körschemat! Som vanligt både som bild och/eller pdf för utskrivbar version och som xlsx för er som vill ha nytta av alla summeringar direkt i filen i datorn.

Skärmdump 2014-08-02 00.06.50
SWC FINAL Bydgoszcz 2014 (pdf)

SWC FINAL Bydgoszcz 2014 (xlsx)

Nu hoppas vi bara på en final som bjuder på högt underhållningsvärde och att domaren är mer konsekvent än senast! Men att han fortsatt vågar plocka bort förare för farlig körning, danskarna kan få det lite jobbigt i morgon då! Må väl!

//Simon Nyman – Sharing is Caring

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s