Avesta är rökfritt – Idag blir det speedway

Vilken sjuk dag det blev igår. Började med att jag fick pushar från wordpress appen att min sida gick på högvarv med betydligt mer frekventa besök än normalt. Gick in och kollade och insåg att allt styrdes tillbaka mot min artikel om branden. Pingade Aftonbladet debatt och blev ganska förvånad när jag fick min artikel publicerad även där.

2014-08-06 15.49.57

2014-07-09 21.36.50

Kittad med @Alindbck solisar inför kvällen! #85

När jag några timmar senare fick se följande inlägg på twitter blev jag faktiskt helt mållös. Att något som jag har skrivit har fått den spridningen kändes faktiskt lite häftigt. Framförallt är det roligt när jag skrivit något som jag anser ha en viktig poäng, att många håller med mig och delar vidare. Stort tack till alla er! Har ni missat min artikel på Aftonbladet och gärna vill läsa den så hittar ni den här!

Nu är alla fall Avesta rökfritt helt och hållet och solen skiner och det verkar som att jag ska få se min andra speedway-match i brovallen i år. I kväll ska även Charlie få se speedway live och som han längtat efter att få se Antonio köra! Allt han sett i år har varit GP, Best Pairs och Lag-VM på TV och aldrig har ju Antonio kört. När vi var i Avesta tidigare i år skulle vi se på speedway men det blev matchen inställd och om Charlie var besviken den gången! Men nu ska han alltså äntligen få se Antonio köra i kväll, vilket så klart ska bli väldigt roligt! Så får vi även hoppas att han kör bra och att Masarna vinner, vore roligt! Anton som tyvärr hade det väldigt tungt nere i Västervik i tisdags, en bana han dock aldrig riktigt har trivts på. Och hade väl heller inte den bästa av kvällar i SM-kvalet i går men tog sig dock vidare till SM-finalen. Däremot körde han väldigt bra i söndags i Polen och tog 12+1 och har väl kört fullt de 2 senaste matcherna i brovallen om jag minns rätt så nog tror jag vi får se ordentligt fin speedway på ovalen i kväll!

Så nu packar vi ihop och åker ut! Må väl / Simon Nyman – Sharing is Caring

En reaktion på ”Avesta är rökfritt – Idag blir det speedway

  1. Pingback: allmän uppdatering, rehab osv. Allt utom Speedway :) | Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s