Vilken ära!

140623-23-15Trots en lång natt igår med golf på TV. Jag ville inte missa möjligheten att få se Sveriges första manliga major-segrare, som tyvärr blev 3:a till slut, så har jag senaste två – två och en halv timmarna varit med som gäst och spelat in ett avsnitt av Metanol, en speedwaypodd. Det var till viss del obehagligt, till viss del nervöst men till största del fantastiskt roligt och som sagt en stor ära att få frågan att vara med som gäst!

Det ger mig så mycket tillbaka då jag känner mig stolt att få bli tillfrågad och även modig som faktiskt tackade ja. Samtidigt känner jag att det jag skriver återigen når ut och att målet jag har med mitt skrivande är rätt! Jag vill helt enkelt inte vara en i mängden, den kvoten är redan fylld. Jag vill vara den som vågar ta debatten, vågar lyfta ämnen andra inte törs ta tag i. Jag har mycket att lära men jag känner att målet är rätt och att jag är en bit på vägen! Jag tänker fortsätta! :)

Podden hittar ni för övrigt på deras Facebook-sida Facebook.com/metanolpodd eller på deras Twitter @Metanolpodd , in och lyssna om ni vill! Stort tack till Anders och Magnus som frågade mig om jag vill vara med som gäst! Det gör jag gärna om någon gång i framtiden!

Och glöm inte – Sharing is Caring! //Simon Nyman

(detta inlägg skrevs måndag kväll)

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s