Sjukt stolt över mig själv!

Idag har varit en märklig dag på många sätt. Jag har känt mig trött och lat ända sedan i morse och tog till och med med mig en extra kopp kaffe i bilen på väg till jobbet idag. Jag äter sällan godis och sötsaker men är det något jag har så är det dålig karaktär, jag erkänner det. Därför blev dagen idag kass till att börja med.

Jag kom till jobbet i morse och någon har hällt upp en stor skål med lösgodis i fikarummet. Jättegulligt på alla sätt och vis men för mig med dålig karaktär och dessutom trött och slö så är det förödande. När man då dessutom tagit någon godis redan på morgonen och man vet att den där skålen står där i fikarummet, då blir det lätt någon promenad till in dit under dagen – dålig karaktär!

Som om inte det var nog så skippade jag den korta lunchpromenaden jag brukar försöka ta när jag väl är på kontoret och dessutom har matlåda med mig. Ja, jag hade låda med idag vilket ju egentligen var upplagt för en mer hälsosam dag på alla sätt och vis men jag skippade alltså promenaden – Igen, dålig karaktär

Som avslutning på all den här skiten så kommer jag in i fikarummet på eftermiddagspausen för att ta en kopp kaffe. Då har någon tyckt att det var en bra dag att fixa måndagsfika och ställt in en stor vetekrans i fikarummet! Kunde Simon hålla fingrarna borta? Knappast!

Jag köper aldrig sötsaker som jag sa och äter det sällan, men bulle! Ställer någon fram en bulle framför mig, har jag dålig karaktär normalt sätt blir den inte bättre av en bulle framför mig. Simon gav upp dagen för en stund och tryckte i sig 2 bitar bullar och tänkte samtidigt att nu får det bli en långpromenad när jag kommer från jobbet! På något sätt lär jag kompensera detta! Stillade mitt dåliga samvete lite.

Åkte hem från jobbet och insåg när jag kom hem att shit, batteriet i telefon räcker inte för en lång promenad med både musik och runkeeper igång. Jag lär ladda telefonen först! Och när den ändå laddar kan jag ju lägga mig på soffan en liten stund, bara vila en kort stund. Dum i huvudet är man ju eftersom jag vet att jag kommer somna och jag vet att resten av dagen också kommer vara förstörd, men jag lägger mig på soffan, jag somnar – Fruktansvärt dålig karaktär!!

Har ni läst hit börjar ni nog bli ganska skeptiska till rubriken ”Sjukt stolt över mig själv” vid det här laget men det är nu allt händer! Jag vaknar till i soffan igen vid 19:00 och känner mig som en riktigt dålig människa, jag nästan förbannar mig själv över att ha somnat och jag känner att nu var ju dagen på riktigt helt förstörd. Först all skit jag tryckt i mig och nu sov jag bort möjligheten till motion också.

Men då kommer rycket, jag bara bestämmer mig, jag bara gör. Jag byter om, ser att det regnar, skiter i det! 2014-09-08 22.20.53Tar på mig hörlurarna och går ut. Jag tar min promenad! Jag trycker dessutom in löpintervaller i uppförsbackarna och mot slutet några intervaller även utför. Jag brukar kombinera pw (tjockispromenad) med intervaller. Dels för att göra det mindre enformigt men också för att få till mer och mer löpning på sikt.

Normalt när jag bara går har jag ett km tempo på strax under 8 minuter. När jag lägger in någon intervall brukar jag komma ner mot 7:30 ungefär. När jag mot slutet av promenaden hör i lurarna att jag håller ca 7 minuter / km tvingar jag mig att trycka in ytterligare ett par intervaller bara för att slå ”rekordet”. Kommer hem efter 7 km i duggregnet och känner mig bara så sjukt stolt. Det var tidernas motigaste dag, där jag gjorde alla fel man kan göra rent karaktär-mässigt och normalt hade jag aldrig kommit ut på promenaden 2014-09-08 20.04.11efter att ha somnat på soffan så, men jag gjorde det idag och jag är så sjukt stolt över mig själv!

Så var det med den stoltheten, ingen märkvärdigt men jag rykte upp mig och vände en dag med dålig karaktär till att avslutas på ett bra sätt, jag är ofantligt nöjd över det! Nu ser vi till att Sverige vinner också så är dagen komplett!

// Simon Nyman – Sharing is Caring

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s