svenskt stöd till IS-avhoppare!

Sprang precis över följande intervju med Mona Sahlin. http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/sahlins-lofte-stod-till-avhoppare och jag måste bara skriva en kort kommentar till det hela. Jag trodde faktiskt på riktigt att alla förstod vad IS står för och vad dem gör.

Men tydligen inte Sahlin som hellre ger dem bidrag för att hoppas av, hon tycker inte ens det är rimligt att utvisa dem från Sverige utan man ska ge dem bidrag! I min bok är det dock ganska enkelt, har man flytt till Sverige men väljer att åka hem för att kriga kan man inte vara välkommen tillbaka! Har man flytt undan terror och krig men väljer att ansluta sig till IS, då har Sverige ingen anledning att längre erbjuda dem att bo här!

Men jo, tydligen är dem alltid välkomna tillbaka! Samtidigt ska de även få bidrag och stöd! Bara ni hoppar av så får ni både bo kvar i Sverige och samtidigt lägger vi lite extra mycket skattepengar på er, välkomna! Sen passar vi samtidigt på att utvisa skötsamma familjer som bott här, jobbar här, barnen går i skolan här sedan många år tillbaka. Skötsamma människor som är tacksamma för att de bor i en miljö bortom krig. Skötsamma familjer som betalar skatt i Sverige, dessa skickar vi hem!

Missar jag något?? Ut med de skötsamma, bidrag till IS anhängare – logiken är total!

Simon Nyman – Sharing is Caring

En reaktion på ”svenskt stöd till IS-avhoppare!

  1. Pingback: Jag känner mig rädd | Simon Nyman

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s