Spännande dagar med Charlie, reklambild och knäskadan

Smög igång bloggen för 2015 med ett par inlägg rörande speedway som faktiskt har gett mycket mindre kritik än vad jag först trodde! Kul dock att se att antalet läsare ligger högt trots avsaknaden av kritik, det i sig är den absolut bästa kritiken och ett tecken på att jag varit rätt ute i det jag skrivit, kul! Och tack för att ni läser!

Nu har jag spenderat några sköna (mestadels – bortsett från en del trots) dagar med Charlie. Bland annat trodde vi att vi var smarta när vi åkte till IKEA den här helgen. Veckan före löning i Januari borde vara en av de lugnare helgerna kan man tycka, men oj vad fel vi hade. Jag som avskyr kaos och köer kände mer eller mindre ”skjut mig” :) Men jag hade lovat Charlie ben till hans säng och jag behövde dessutom en ny TV-bänk då den gamla inte passar i nya lägenheten så det var ju behövligt. Väl där hittade Charlie ett turkost bord (för 99kr) som vi skulle ha vid soffan tyckte han. Och ja, varför inte, för de priset kunde de ju vara kul tänkte jag! Så nu har jag ett högblankt, turkost, soffbord! ;) Väl hemma var Charlie mer mån om att få skruva ihop de nya möblerna än vad jag var, så med hans envishet så gick det ganska fort att få skruva ihop allt det nya!

2015-01-16 21.20.18

Givetvis hade vi också fredagsmys med tacos och ett fruktfat som Charlie själv gjort i ordning! :)

2015-01-17 16.42.29

Bordet

Invigde oss även som Göteborgare idag när vi nyttjade spårvagnen för att ta oss in till stan. Jag är normalt sett för bil framför kommunal transport alla dagar i veckan men detta var lite för att göra det mer roligt för Charlie att åka in till stan. Och faktiskt, det gick smidigare än jag kunnat tro och det här med spårvagn är nog inte allt för dumt ändå! Usch vad fel det kändes att säga de där dock! :) Avslutade besöket i stan med en McD och en av de finare leksakerna Charlie har fått i ett Happy Meal helt klart! Eller vad tycker ni?

2015-01-18 14.04.27

2015-01-18 14.26.45

Att få räkningar är ju inte jätteroligt förresten, det är oftast bara något nödvändigt ont. Handelsbanken har dessutom för vana att skicka med lite reklam ihop med sina räkningar vilket normalt sett inte gör räkningen roligare på något sätt! När man däremot öppnar räkningen från Handelsbanken, tar ut reklamen och ser en skidbild på sig själv över hela framsidan, då är det helt plötsligt lite roligare! Nog för att jag synts på diverse reklambilder i Stöten genom åren, jag finns på en hel fondvägg som fototapet på hotellet och så vidare. Jag har även varit med i ett par årgångar av reklambilder för Five Seasons som synts både här och var i diverse sportbutiker. Men reklam som skickas ut på det här sättet var ändå helt nytt för mig och jag känner mig faktiskt ganska stolt! 

2015-01-16 19.20.21

Det tråkiga med bilden är att jag blev extremt påmind om att min säsong redan är förstörd med tanke på mitt knä! Jag lever dock på hoppet om att inget är helt av och att jag kan komma tillbaka snabbt! Imorgon är det domedagen då jag ska få svar på MR-bilderna som togs i tisdags, håll gärna tummarna! Samtidigt känner jag någonstans att det inte spelar så stor roll, det är en skada, jag kan rehabträna och komma tillbaka. Jämfört med att må dåligt rent psykiskt som jag också gjort så går den här knäskadan att ta på. Den känns på riktigt! Att må dåligt psykiskt känns så långt bort, vad är det? Hur rehabbar jag från det? vad kan man göra åt det? Nej, då föredrar jag ändå en knäskada!

Nu har jag svamlat om allt och inget i ett helt inlägg, nästa gång är det säkert något mer ”vettigt” som skrivs :) 

Må väl! / Simon Nyman | Sharing is Caring

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s