Operationen färdig!

"Rädslan" före operationen!

”Rädslan” före operationen!

Så var då operationen gjord. Jag var på plats kl 07:00 efter ytterligare en äckeldusch med Descutan tidigare imorse! Jag orkar inte skriva så jättemycket just nu eftersom jag har en hel del morfin i kroppen men över lag, operationen gick bra!

Jag är dock tvåbensinvalido just nu då man, på grund av tidigare operationer i mina ben, fick ta senan i höger ben för att göra det nya korsbandet av. Jag känner ändå att det är helt ok när jag vett att man har gjort valet utifrån vad som är bäst för mig, minst risk för komplikationer etc!

Lätt drogad, väldigt nöjd! :)

Lätt drogad, väldigt nöjd! :)

Amputation nästa eller vaddå??

Amputation nästa eller vaddå??

Sövd typ.... :)

Sövd typ…. :)

Nyvaken, nyopererad, helt enkelt inte lika på hugget längre!

Nyvaken, nyopererad, helt enkelt inte lika på hugget längre!

Och avslutningsvis mitt knä med mitt kylbandage på!

Och avslutningsvis mitt knä med mitt kylbandage på!

Nu ska jag sova i baksätet med benen i högläge! Avesta nästa! Detta är för övrigt blogg 2 av 100 i utmaningen att blogga 100 dagar i följd! :)

 Simon Nyman | Sharing is Caring

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s