Sjukskriven, jag är redan less! =)

#Blogg100 | dag 3

Då har dag ett av sjukskrivningen passerat! Egentligen dag 2 men gårdagen var operation och tid på sjukhuset så detta har varit första dagen hemma. Och ja, jag är redan less! Visst, jag är stel! Vist, jag har ont! Vist, jag behöver vila! Men sen då! Vad gör man en hel dag när man bara kan ligga i soffan och sängen? Nej, det tuffaste med dessa kommande veckor kommer inte vara smärtan eller stelheten. Smärtan finns det tabletter för (i massor) och stelheten löser sig succesivt med rehab. Det tuffast blir helt klart tristessen!2015-03-04 15.09.59

Idag har ändå gått helt ok efter förutsättningarna. Jag har kikat på 2 filmer, körde mina rehabövningar 1 gång i timmen, hoppat mellan soffan och frysen för att hämta och lämna kylbandagen, varit upp och ätit ett par gånger samt sovit en del! Dagen har gått ganska snabbt ändå. Men filmtipsen rinner snabbt ut så skicka mig gärna tips på sevärda filmer, ingen blir gladare än jag!

Såg också idag att nya tjänstebilen jag beställt blev framröstade till årets bil 2015, alltid kul att få känslan av att man valt rätt när man beställt bil! :) Bilden här nedan är hur den är tänkt att se ut med fälgar etc!

Skärmklipp 2015-03-04 11.00.00

 

Nu är det dags att förflytta sig från soffan till sängen och där försöka hitta ett någorlunda bekvämt läge för att spendera natten så mycket som möjligt sovandes! God natt mina vänner, återkommer imorgon med dag 4 av utmaningen blogg100!

Simon Nyman -|Sharing is Caring|-

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s