Duschat och lämnat huset!

Jämfört med hur mina senaste dagar varit så har den här dagen varit helt sjuk händelserik! Redan när jag vaknade imorse kände jag att knät (och höger ben där senan togs) kändes lite bättre istället för att som hittills bara bli värre och värre, bra start! Då bestämde jag mig också för att försöka komma in i duschen.

Ni kan ju tänka er hur man känner sig efter att i måndags och tisdags morse enbart duschat och tvättat sig med descutan och sedan inte duschat på resten av veckan, man känner sig inte speciellt fräsch! Så imorse var det glapack runt benen för att inte blöta ner kompresserna och sedan försöka tvätta sig så gott det gick, underbar känsla! :)

2015-03-06 12.18.47

Nya jeans, Humör, från mrH i Avesta. Passade på att besöka pappa och shoppa loss på ett par till samt några tishor och en hood när jag ändå kommit ner på stan. Kul med nytt märke!

Att sedan få komma i ett par jeans, helt nya för övrigt, var som en dröm! På med deo och parfym, fixa i ordning håret, wow! Nog för att jag hade ont, nog för att jag var ordentligt svullen om knät men ändå, bara grejen.

Så åka ner på stan med Anton, en av mina bästa vänner som jag tyvärr träffar alldeles för sällan (eftersom vi bor 50 mil från varandra), sitta på stan å dricka kaffe som förr i tiden och bara snacka skit, underbart! Och visst passar han även bra som min assistent? Har ju själv lite svårt att bära kaffe medan jag hoppar fram på kryckor! ;)

2015-03-06 13.53.13

Bara att komma iväg en timme idag var en underbar känsla. Att jag sedan behövde hem och lägga benet i högläge, kyla och smärtstillande, det gjorde inte så mycket just då! Ren och fräsch, dagen innehöll något mer än bara filmer i soffan, vilken grej! Som ni märker blir jag just nu glad för det lilla! :)

Mycket ovanligt inlägg blev det också känner jag men jag bjuder på det, vardagen som nyopererad är ju ganska underbar i sig, haha! Just ja, blogg 5 av 100 i utmaningen att blogg 100 dagar på rad! Har en bit kvar, bara att kämpa på! Undrar vad morgondagens inlägg ska handla om?

Må väl! /Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s