Jubileum nummer 1 i blogg100

Dag 10 alltså, det första jubileumet i blogg100 utmaningen. Det måste bli kort idag, igår misslyckades jag, men idag måste det bli kort!

Charlie är idag hämtad, han flög med sin mamma från Landvetter till Arlanda och där mötte jag upp och så åkte vi tåg hem till Avesta! Tänk att man alltid blir lika lycklig, varje vecka när han kommer! :) Jag fick även njuta av solen en stund idag medan jag stod och väntade på tåget i Avesta. Det är ju inte direkt ovanligt att SJ missar tiderna, framförallt sker det jämt när jag åker med dem! Men det ska tilläggas, hem gick det bra :)

Så här ser jag nog ut när jag njuter av solen! Något som saknas för att vara en helt normal bild är väl en keps på huvudet då kanske :P

Så här ser jag nog ut när jag njuter av solen! Något som saknas för att vara en helt normal bild är väl en keps på huvudet då kanske :P

Här tänkte jag bara visa upp det LILLA kylbandaget jag har på knät till och från varje dag! (man kan se skorna också :p)

Här tänkte jag bara visa upp det LILLA kylbandaget jag har på knät till och från varje dag! (man kan se skorna också :p)

När vi kom hem fick vi besök Av Antonios föräldrar som vill gratta mig i förväg på min födelsedag, jätte trevligt och roligt att dom fortfarande vill komma förbi och gratta mig! :) Självklart skulle Charlie vara med och baka äppelpajen med farmor som vi bjöd på!

2015-03-11 18.41.18

2015-03-11 18.41.37Och man kan ju sitta på bänken när man bakar, det är ju faktiskt det absolut smidigaste! :)

 

Men nu ska jag sova, om ett par minuter är jag tydligen 30år, huuuua! Tror jag gör bäst i att blunda då!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s