Forskningsstudier och trovärdighet

Jag förstår det inte egentligen. Var och varannan dag kommer jag på mig själv med att läsa artiklar i den bedrövligt dåliga ”nättidningen” nyheter 24. Den är på riktigt så dålig så att man skäms för deras egen skulle att det väljer att ha just nyheter med i namnet, det som står där har verkligen inget med nyheter att göra! Så bruutaaaalt många märkliga texter om feminism, för feminism, mot feminism och nu senast en forskningsstudie! Läs den här nedan! Detta är väl för övrigt del 12 i blogg100!

Ny studie: Män som ler kan vara sexistiska

Skärmklipp 2015-03-13 22.32.26

Så till att börja med är man alltså sexistisk om man ler, om man är en gentleman och öppnar dörrar och så vidare. Man är välmenande sexistisk! Men tro inte att det på något sätt är positivt, men det är välmenande! Så då tänker jag, du får jag sluta le, sluta vara en gentleman och öppna dörrar, dra ut stolar och så vidare, men nej, då är du istället fientligt sexistisk! Hur du än gör är du med andra ord sexistisk!

Så då tänker jag ett steg till, hur jag än gör är jag sexistisk enligt den här nya studien, så nog är det väl då ändå fördel att vara välmenande sexistisk. Men så fortsätter man läsa artikeln så framgår det att nej, så är inte fallet. En välmenande sexist anser tydligen kvinnan vara det svagare könet, hjälplös och i behov av mannens beskydd och självklart blir då en välmenande sexist ett stort problem för… wait for it… jämställdheten, feminismen!

Valde en bild som gör allt än mer komplicerat, är jag en välmenande eller en fientlig sexist? Undrar vad forskarna säger? och egentligen, vad spelar det för roll när båda två är dåliga alternativ!

Valde en bild som gör allt än mer komplicerat, är jag en välmenande eller en fientlig sexist? Undrar vad forskarna säger? och egentligen, vad spelar det för roll när båda två är dåliga alternativ!

Och helt plötsligt förstod jag precis varför studien presenterades i just nyheter 24. Slutsatsen i studien blir ju helt enkelt att alla män är sexister och det är av ondo hur man än vänder och vrider på det!

Jag måste bara säga att jag är imponerad av studien, säkerligen gjord av forskare som fått miljontals kronor i anslag också för att bedriva undersökningarna och ta ut löner samtidigt, helt fantastiskt!

Kanske skulle lagt de pengarna och den tiden på viktigare saker i stället? Typ, cancerforskning eller någon annan vidrig sjukdom! Fuck Cancer!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |— 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s