Vad är sannolikheten!?

2015-03-15 14.30.08Sitter här hos mamma och pappa i soffan och har precis sett på Wallander. Söndagsfilmen på 4:an är ju som jag sagt förr min tradition, nästan ett måste! Jag är helt slut efter en hel dag utomhus i Romme med Charlie, mamma och pappa! En underbar dag med blå himmel och sol, det enda som fattades var att jag hade kunnat åka skidor! Men att få se glädjen hos Charlie och hur duktig han blivit gjorde det nästan onödigt för mig att åka!

Själv satt jag mest i Solen med benet högt och njöt av smärtlindringen som solen gav! Längtar tills jag kan göra mer seriös rehab! Insåg dock när jag kom hem att jag inte tagit någon snabbverkande morfintablett på hela dagen, tecken på att vanlig rehab närmar sig kanske? :) Fantastiskt positivt också för smärtnivåns skull men shit vilken chock när jag kände hur beroende jag redan var av tabletterna!

Känslan var att endera tar jag en tablett trots att smärtan inte är så hög eller så åker jag och köper en dosa snus (känslan i huvudet var ungefär densamma). Jag förstår helt plötsligt att folk kan bli tablettmissbrukare! Nu tog jag istället 2 koppar kaffe och tröck i mig några chokladbitar för att stilla kraftigaste begäret, det fungerade när jag slutade snusa och det fungerade faktiskt nu med, skönt!

I övrigt hade jag tänkt att re-blogga ett gammalt inlägg idag eftersom jag kände mig så extremt trött! När jag letade efter det hittade jag dock en helt annan sak, se bilderna nedan!

Skärmklipp 2015-03-15 23.00.42Skärmklipp 2015-03-15 23.00.15

2015-03-15 13.27.05Vad är sannolikheten för detta!? För er som fortfarande inte riktigt ser vad jag menar så har jag alltså Måndag den 10:e Mars 2014 skrivit ett blogginlägg med rubriken sjukhusmåndag efter att jag hade spenderat en hel dag på sjukhuset med blindtarmsinflammation. Inlägget skrevs till och med på sjukhuset i väntan på operationen! För en vecka sedan spenderade jag åter igen hela dagen på sjukhus, lika hungrig dock utan dropp , men en massa provtagningar för att försäkra mig om att jag inte fått någon komplikation efter korsbandsoperationen. Detta var åter igen en måndag, rubriken var exakt den samma ”sjukhusmåndag” och eftersom jag inte publicerade inläget förens efter klockan 24:00 han det dessutom bli den 10:e Mars 2015! Jag har alltså lyckats med bedriften att med på exakt samma datum två år i rad skriva ett blogginlägg med samma rubrik utifrån att jag också båda gångerna spenderat en måndag på sjukhus. Vad är som sagt sannolikheten!? :)

Måste bjuda på nån bild till från dagen, inte för att göra dig avundsjuk men nog hade vi det fruktansvärt gött!! ;)

Pappa fotar resten av familjen vid lunchen på toppstugan i Romme! (jag fjäskade till mig skotertransport upp ;p )

Pappa fotar resten av familjen vid lunchen på toppstugan i Romme! (jag fjäskade till mig skotertransport upp ;p )

Älskar mina byxor, älskar mina nya skor, tillsammans skriker dem rakt ut, "Se på mig!!" Haha! :) Älskar utsikten också! Sämre kan man ha det! ;)

Älskar mina byxor, älskar mina nya skor, tillsammans skriker dem rakt ut, ”Se på mig!!” Haha! :) Älskar utsikten också! Sämre kan man ha det! ;)

Tror att detta var dag 14 av 100 i blogg100, nu ska jag lägga mig innan jag slocknar med mac:en i knät i soffan! Ha det grymt fint och må väl!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s