Det där med multitasking

Gårdagens inlägg kan ha varit av det flummigare slaget, troligen helt ointressant också! Jag får be om ursäkt! :) Därför tänkte jag försöka vara lite mer intressant idag! Till att börja med måste jag säga att jag har en liten, för mig, rolig grej på gång men de tänkte jag presentera imårn! :) Idag har jag däremot haft en riktigt TV-dag, en sån där skön TV-dag när det verkligen varit rolig idrott på TV i stort sett hela dagen!

Morgonen var fullspäckad av alpint med damernas storslalom och herrarnas slalom, årets sista tävlingar i världscupen tråkigt nog! Tyckte nyss det var premiär för årets vinterstudio och nu är den redan slut, inge roligt ju!

Men André Myhrer avslutade alla fall säsongen med årets bästa resultat, kul! Sara Hector Blev 4 och visade återigen att hon kommit till toppen av storslalomåkarna för att stanna, även om det är en bit upp till yttersta toppen. Frida gör ett av de bästa storslalomåk jag sett henne göra, även det i årets sista tävling och det känns som det går till sommarträningen med mycket inspiration! Förutom nämnda åkare ska även Hargin och Larsson nämnas i samma grupp svenska åkare. I övrigt har det varit en tung svensk vinter! Vi hade förvisso 7 svenska herrar i top 25, bäst någonsin, men samtidigt mycket färre åkare på både dam och herrsidan som varit med och slagits om topp-10 platserna, tråkigt!

Körde sedan ett gympass, vågade mig på det igen efter lite vila igår! Dagens cykling gick väldigt bra och jag kunde cykla i stort sett ohämmat av stelheten i benet! Cyklingen har med andra ord gett precis det resultat jag hoppats på vad gäller minskad svullnad, fantastiskt skönt! :) Blev även av med lite kompresser och de flesta ärren ser bra ut, fick tejpa ihop 1 av 5 på vänster benet (fem!?) och det största, som är på höger ben fick också tejpas ett tag till, men snart ser de nog bra ut där med! Försöka fortsätta med rehabben nu med samma inspiration och målmedvetenhet så ska det här bli bra! Jag är beredd på att det kommer bli svårt, det kommer tuffa dagar, men jag ska kunna åka skidor nästa vinter!! Med den målbilden fixar jag allt!

handelsbanken_reklam

Men så, kvällen. Det där med multitasking. Det var ju golf och det kan jag inte säga att jag ägnar varje söndag åt men Stensson var ju i ledningen så då blir det lite mer intressant. Men sen kom ju problemet, el classico kl 21, måste ju ses! Men 21 ville jag ju även se på Wallander på 4:an! Ja, jag gillar svenska kriminalfilmer! Så det fik helt enkelt bli filmen på TV:n, Golfen på macen och fotbollen på iPaden. De om nått kallar jag för multitasking! De om nått bevisar väl också att även killar kan göra fler saker samtidigt! Dessutom lyckades jag fota allt ihop och lägga ut på insta, twitter och facebook – no more need to be said, right? :)

2015-03-22 21.04.32

Tyvärr tappade Stensson ledningen och slutade 2:a ett slag efter. Barca vann dock matchen och filmen var bra, sammantaget en lyckad kväll! Det var allt för idag tror jag! Blev ju typ lika luddigt idag igen, haha! :) Sorry!  Men glöm nu inte att kika in imårn (måndag, senare idag kanske?) igen för att se vad jag har för roligt på gång!

Sov gott och må väl!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s