Vill du lära dig mer?

Igår skrev jag om en nyhet som jag skulle berätta mer om idag, något som kanske skulle vara roligt framför allt för mig (egoist javisst). Det är egentligen bara så enkelt att jag fått en text publicerad hos svenskasportnätverket.se. Väldigt roligt tycker jag och en liten förklaring till att mina senaste blogginlägg här har varit lite flummiga kanske. Jag har haft lite mer fokus på den texten!

Jag jobbar, som ni kanske redan vet, till viss del inom idrotten. Inte på något sätt frekvent men jag har gjort det till och från. Därför är det ännu roligare att få publicera en text på svenska sportnätverket! Jag har hjälpt idrottare igång med sina sociala medier, hjälpt dem öka spridningen för att få fler följare, allt genom att prata med dem, förstå deras person, deras inriktning men samtidigt också analysera all fin statistik man kan få ut. När ska inlägg publiceras, vilken typ av inlägg passar just den här personen bäst och så vidare. Jag har samtidigt gjort samma arbete för en del företag. Och ju fler företag jag arbetat med, ju längre tid jag arbetat med sociala medier i stort, desto mer har jag också funderat över vilket syfte det ska fylla?

Som ni märker är det något jag brinner för och vill hjälpa fler med! Rubriken på texten är ”Varför ska vi använda sociala medier i idrotten?”Givetvis kommer ni till texten och kan läsa den i sin helhet genom att klicka på rubriken! Gör gärna det, ge mig en rad feedback efteråt, det skulle jag uppskatta mycket!

Bilden är lånad från artikeln hos svenskasportnatverket.se

Bilden är lånad från artikeln hos svenskasportnatverket.se

Och självklart, är du idrottare, offentlig person, egenföretagare eller arbetar i en förening och känner att du vill ha hjälp att komma igång med sociala medier eller bara göra det bättre? Tveka inte på att höra av dig!

Nu ska jag till gymmet för dagens rehab av mitt opererade knä! Må väl och ta hand om er! 

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s