Får man sova klockan 8?

Ja, den rubriken känns som en befogad fråga idag. 3 dagar i rad nu har jag varit supertrött på eftermiddagen och tidig kväll, för att sedan när jag lagt mig bara vara helt klarvaken igen. I natt gick det så långt att jag blev hungrig. Så hungrig att jag till och med gick upp igen och åt, korvbröd med philadelphiaost, bara en sån sak! Och gå upp igen och äta mitt i natten, det har jag aldrig gjort förut, alltså ALDRIG! Enormt frustrerande måste jag säga! Så idag är jag så trött så att jag känner mig helt orkeslös och mår till och med illa, inte kul…

2015-03-21 23.17.46Så ja, hur fel det än känns att lägga sig vid kl 8 så tror jag nog jag passar på att krypa ner när jag ändå ska lägga Charlie då! Med lite tur kan jag till och med somna då, vilket man ju alltid gör annars när man lägger honom :) Men självklart blir det väl inte så idag så klart!

Mer än så här kommer det därför inte bli idag, ni får stå ut och vänta på något roligare, typ i morgon eller eller så! Må väl så ska jag försöka göra detsamma! :)

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s