Earth Hour – passar inte in!

Tydligen är det de här med Earth Hour ikväll mellan klockan 20:30 och 21:30.  Det är ju självklart en fin tanke på alla sätt och vis men att få alla att släcka ner allt en timme / år tror jag inte är lösningen på något problem! Att snarare få alla lite mer medvetna och därmed förbruka lite mindre el varje dag, det tror jag är hållbart i det långa loppet! Vad som sedan händer när alla ska slå igång allt samtidigt och hur det påverkar el-förbrukningen vid 21:30 – det kan man ju fundera på!

earth_hour_wallpaper_by_alosh3d3chr7d

Sen kan man ju också fundera på vem som kom på att det skulle ligga mitt i bästa tid för lördagsunderhållning, men det kanske är just det som är grejen enligt den som kom på det? För min del kommer det alla fall mitt i min och Charlies Speedwaykväll så nej, vi kommer inte delta, vi kommer inte släcka ner! Jag kan släcka min TV någon timme extra en annan dag i stället om det låter bättre så! Men ikväll ska vi se på Speedway, på Best Pairs från Torun! Han har längtat efter detta i 2 veckor så det finns inte på kartan med någon Earth Hour här ikväll!

Ska ni precis som vi se på Speedwayen så börjar den nu vid 19:00 på eurosport! Vill ni hänga med i ett körschema har jag i samarbete med Speedwaynyheter.se gjort en xlsx-fil med många fina summeringar! Det ser ut som på bilden nedan men ni laddar hem det från länken här – SBPC-Torun-2015!

Skärmklipp 2015-03-27 13.30.32

Glöm heller inte att vi inatt ställer fram klockan en timme så har ni tänkt kika på F1 imårn bitti tillexempel så gäller det att pricka tiden. Där har man dessutom gjort det än rörigare genom att flytta starttiden fram och tillbaka men sändningen startar 8:30 och därmed bör Race vara 09:00 och detta alltså efter att klockan är framställd 1 timme! Sjukt kul där att Marcus Ericsson för första gången tog sig till både Q2 och Q3 och imårn bitte startar från ruta 9. Bästa han gjort någonsin! Sa jag att jag och Charlie ska kolla? :)

Nu kör vi speedway och ni som vill köra Earth Hour kl 20:30, enjoy! Här får ni 9 tips på saker att göra också! :)

earth-hour-lead-2-537x343

Må väl önskar Simon och Charlie!

2015-03-28 13.04.26

 

Simon Nyman —| Sharing is caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s