En kort sammanfattning!

En skön påsk i Stöten är nu avslutad, Jag och Charlie är hemma igen! Charlie fick åka skidor på förmiddagen och passade på att igen slå nytt hastighetsrekord, 44,8 km/h! Under tiden fick jag vara inne och packa väskor och köra rehab! Btw så körde jag rehab ute i backen igår kväll medan Charlie åkte snowracer med sin farfar! Det gäller att ta tillvara på tillfällena och ändå få vara delaktig :)

 

2015-04-06 19.00.29

ny keps för övrigt, gillar den skarpt!

Dagen idag har som sagt inte varit vidare märkvärdig utan mest packat och kört bil! Insåg för övrigt att det är måndag idag och därmed att påsken gjort att jag missat både Mästarnas Mästare igår och Parneviks idag. Kvällen imorgon när Charlie åkt till sin mamma innebär därmed att jag får kolla ikapp på play! :) Dessutom ska jag ringa Telia och fråga hur det löser speedwayen på Eurosport åt mig på lördag eftersom kanalen är borta och jag fortfarande betalar för den! Blir ett spännande samtal!’

Avslutningsvis ville jag visa en tweet jag fick idag som faktiskt gjorde både min dag, min vecka och kanske mitt år! Tänk att få en så fin kommentar när det vanligtvis bara kommenteras när man inte håller med om saker! Jag är både rörd, stolt och tacksam!

Skärmklipp 2015-04-06 23.43.34

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s