Hur tänkte jag?

Jag startade bloggen för lite drygt ett år sedan, för att skriva av mig, för att vädra mina åsikter, för att jag tyckte det verkade roligt. Jag skulle skriva när jag hade lust, när jag kände ett behov, på mina egna villkor. Sen antar jag en utmaning att skriva en blogg om dagen i 100 dagar. Snacka om att gå mot mig själv. 

2015-04-08 16.01.22Många dagar kan jag ändå se tillbaka på hittills där jag kan tycka att det varit nyttigt för mig, jag har fått tänka till lite för att hitta inspiration till att skriva. Det har faktiskt gått 45 dagar nu, snart halvvägs och helt ärligt har det inte varit jättestora problem fram till nu. Men idag finns jag absolut ingen inspiration alls. Det känns helt tomt i huvudet. Charlie är hemma vilket så klart är uppiggande och mysigt på alla sätt och vis, men i övrigt har det varit en ganska seg vecka. Motgångar på flera plan, inga allvarliga men sånt som ändå tar mycket energi.

Nu kommer dock en helg här framöver som ska innehålla mycket sol och mycket träning. 3 dagar vila från rehaben har det blivit nu när Charlie är här så när han åker till sin mamma igen i morgon år det dags för mig att hugga in igen! Sen ska jag avverka sista veckan på jobbet med flaggan i topp innan det är dags för nya utmaningar, något som känns väldigt inspirerande.

Ja, tyvärr blir det inte bättre än så här idag men så här i efterhand lyckades jag ju sätta lite ord på mina tankar även idag så slutsatsen blir kanske att blogg100-utmaningen ändå är positiv i slutändan! :)

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

2 reaktioner på ”Hur tänkte jag?

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s