miljoner andra alternativ!

På vägen upp till Örebro idag stannade jag för en kaffe i solen på shell i Mariestad. Jag var bara tvungen att fota av den här reklamskylten!

2015-04-21 14.17.08

Det man vill få fram i den här reklamen för shell mastercard är att du alltid får rabatt, vad och vart du än handlar, med hjälp av det här kortet! Man kan göra det på många sätt så klart och det här var väl kanske ett av de mer dryga.

Av miljoner saker man skulle kunna ha nämnt så väljer man ”fördrink”, ”kondomer” och ”lösskägg”?  Ja, jag förstår att jag genom det här inlägget bevisar att reklamen fungerar men helt ärligt, måste man alltid spela på alkohol och sex? Kan man inte någon gång ta något annat som alternativ när man försöker  vara rolig?

Jag säger inte att detta på något sätt är en skandal, inte ens osmakligt egentligen. Men det känns lite tröttsamt att det alltid ska vara anspelningar på alkohol och sex när man vill dra blicken till något. Kan man inte försöka vara lite nytänkande? Lite mer kreativ? Alltså, bara lite lite grann? Bara en liten tanke från mig så här på kvällskvisten!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

 

2 reaktioner på ”miljoner andra alternativ!

  1. Ja, det kan knappast vara svårt att sitta i det reklamgänget som kläckte den idéen… en sen fredagkväll.

    Gillad av 1 person

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s