Sömn

Jag har gjort första arbetsdagen på PaperlinX. Mest en massa prat samt få igång all ny utrustning så egentligen inget märkvärdigt. Känns dock skönt att första dagen är klar då den alltid för min del innebär en massa onödig nervositet och oro kvällen före. Självklart var det samma sak igår kväll och natten innebar väl inte mycket mer än ett par timmars sömn.

2015-04-10 17.45.32-1När jag dessutom slarvat med sömnen ett tag är detta verkligen inte bra! Jag vet att jag inte får slarva med sömnen för mycket eller för många dagar på rad då jag lätt hamnar i en ond spiral där mindre välmående är kontentan i slutet på den spiralen. Jag har ju skrivit lite om ångest och stress tidigare och har man varit med om det en gång finns det alltid där i kroppen. Jag har lärt mig att hantera den på många sätt men om/när en sån känsla kommer är det ändå inte roligt. Så för att hålla detta borta handlar det för mig om att sköta min sömn.

Så ja, utan att gå in djupare på ämnet än så, jag mår bra men jag behöver sova nu för att fortsätta må bra! Därför blir det inte längre än så här ikväll! Återkommer med något nytt imårn! ;)

Må väl och sov gott!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s