När inspirationen tryter…

Idag är det en sån dag igen när jag verkligen inte finner någon som helst inspiration till att skriva what so ever. Efter 57 dagar i rad med minst ett inlägg om dagen är det väl troligen inte speciellt märkligt när man tänker efter. Men ska man skriva 100 dagar i rad så ska man och då är det ändå svårt när dagar om denna kommer!

Nya jobbet rullar på bra, jag börjar komma in i det lite mer och än så länge trivs jag bra! Ny Mac, ny iPhone, ny iPad och allt börjar vara igång på det sättet jag vill had det men att få ordning på allt nytt tar sin lilla tid! Inköp av verktyg, hitta rätt verktyg osv tar också mycket tid så här i början så innan jag är helt inne i nya jobbet har det väl gått någon vecka skulle jag tro! När jag ändå skriver om nytt, imårn bitti hämtar jag min nya bil! Ytterligare en sådan sak jag sett fram mot som nu blir verklighet!

2015-04-06 19.00.11I Måndags var jag för övrigt hos sjukgymnasten igen för er som undrar hur knät mår. Jag fick några nya tuffare övningar och fick lägga på lite mer belastning. Fortfarande många enormt tråkiga rehab-övningar att köra men jag har alla fall i programmet nu mer både framsida och baksida lår i maskin (benspark) samt benpress i maskin. Så åtminstone 3 ”riktiga” övningar! Har jag sagt att hon är grymt duktig, Sofia på Ortho Center Rehab? :)

Jag kan nu mer också gå bra nedför trappor om en med ganska skakiga ben, musklerna finns inte där än! Men tilliten kommer tillbaka mer och mer! Enda tråkiga i måndags var väl att jag inte fick samma beröm, samma stora framsteg hade inte kommit den här gången. Eller snarare, böj och sträck är där det ska och framstegen kan inte mätas på samma sätt – tråkigt!

Men framsteg, eller resultat, kommer jag ändå få om drygt en vecka då jag ska göra de första riktiga styrketesterna efter operationen och det ska bli väldigt intressant att jämföra mot resultaten jag hade veckan före operationen! Man hade nu bara önskat att man även hade ett mätvärde från dagen före skadan att jämföra mot men så bra har nog inte många det :) Jag får väl dock gå resultatet för högerbenet före operationen då det var ”friskt” då.  Men som sagt, det här är verkligen en sak jag med spänning (och lite skräck) ser fram mot! Till dess är de bara fortsätta gneta på med rehab-övningarna och se till att bli så stark som möjligt!

Ja, det blev helt enkelt en liten uppdatering om livet, hoppas ni tyckte det var intressant ;) Må väl!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

2 reaktioner på ”När inspirationen tryter…

  1. Återhämtning eller förbättring går ju Aldrig i samma takt varje vecka. Så kan jag tänka mig att du känner igen från t.ex. Skidåkning eller att vara ny på jobbet. ;)
    En blir ju inte 2 % bättre för varje gång en ny övning prövas/körs – utan det behövs nycklar, polletter som trillar ner, en känsla som hittas, en böj/vändning/skär som bara blev perfekt.
    Kan inte det också vara lite charmen på en rehabresa- att överraskas å inte veta exakt hur det kommer kännas om en vecka?!

    Gillad av 1 person

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s