Från mobilen…

jag gillar inte att blogga från mobilen! Inte för att jag inte gillar min iPhone utan för att jag inte gillar det begränsade möjligheterna i WordPress-appen! Sen kn det ju även vara halvjobbigt att skriva allt för långt på en telefon också!

Men jag sitter på spårvagnen (kors i taket) på väg in till stan för att möts upp en gammal vän från Avesta som också bor i Göteborg numer! Schemat säger mat, hockey (Tjeckien-Sverige) och sedan blir det säkert en trevlig krogrunda på stan!

Jag är dålig på sånt och det händer allt för sällan men jag lovar er att jag ska bli bättre på det! Inte bättre på att dricka alkohol, men bättre på att umgås med folk, lära känns nya människor, lämna hemmet mer på helgerna när jag inte har Charlie helt enkelt!

Men nu är jag snart framme så är väl dags att sluta! Fick en kommentar här om dagen med ”tips” på variation av selfies! Så här kommer en spårvagnsselfie då 😉

 
Simon Nyman —| Sharing is Caring |— 

5 reaktioner på ”Från mobilen…

  1. Härligt med en utekväll någon gång ibland, hoppas ni får trevligt! Håller med dig, gillar inte heller att blogga från mobilen sedan jag upptäckt WP-fördelarna med att blogga från datorn. Själv blir det hemmakväll i soffan, känner mig trött och kraftlös, nog en blandning av pollenexplosion och ”allt annat”.
    Ha nu en kul kväll!
    Ps. Snygg bild förresten

    Gillad av 1 person

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s