18 reaktioner på ”Det ska finnas folk till allt!

 1. Pingback: Blogg 100 avslutas ikväll! | Simon Nyman

 2. Hej!
  Var hos Fredrik idag ju, Gud vad bra han var!
  Ska iaf på återbesök och göra magnetröntgen, du hade rätt hon var ganska bitter där haha!
  Därefter ska jag träffa Fredrik igen för att se på bilderna. Han sa att han gör gärna operationen men att det är upp till mig nu! Ska börja öka motstånd på min träning nu, känns bra :) om du fått välja om i efterhand, hade du opererat dig eller kört fullt ut på rehab?

  Gillad av 1 person

  • Told you so, gånger 2 då :) (både om Fredrik och MR-personalen)

   Oj, svår fråga tänkte jag säga. Jag personligen hade valt operation 100ggr av 100… men det är ju ingen genväg till att bli bra. du backar ju enormt först och får börja om med all rehab (även om rehaben du gör nu underlättar för den efter op) och sliter man inte stenhårt med rehab så är op meningslös.

   Men det har ju så mycket med allt runt omkring att göra. Vad gör man på fritiden, vad arbetar man med, vilka mål har man med det man gör och ska kunna göra. På vilken nivå vill man kunna göra det och så vidare. När jag opererade mig var jag mer eller mindre ”återställd” så till vida att jag hade börjat jogga och så igen, det var i Mars, där är jag inte åter än. Men jag skulle inte kunna åka skidor på min nivå med ett stabilt knä utan op och då var valet för mig enkelt som 30åring. Jag räknar med minst 30 år till av skidåkning och att då inte välja operation kändes långsökt.

   Men jag kan inte alls din situation så jag har svårt att ge ett råd där. Är målet att snarast vara smärtfri och missa så lite arbete som möjligt, kunna gå och springa normalt osv, då kanske op är onödigt, jag vet inte :)

   Gilla

   • Haha de gjorde du! Jag vill ju hemskt gärna operera mig, men funderar just nu på att vänta till efter sommaren. Vill kunna lita fullt ut på mitt knä! Han sa att det bara är och ringa han i sådana fall så bokar vi operation!
    Jag är ju ingen proffsskidåkare direkt men vill ju kunna åka länge till precis som du!:) Är ju bara 23 så det hade vart skönt o få de gjort när jag är ung haha

    Gilla

   • ja, det gäller att prioritera, rehaba på sommaren eller vintern. :)

    Så sjukt svårt att ge något råd men som sagt, för egen del kommer jag operera igen om jag skulle dra korsbandet i andra knät tillexempel. Det skulle jag inte ens tvivla på! :)

    Gilla

  • Tror rehab på höst/vinter passar mig ganska bra för då är mitt sommarjobb slut så :)

   Gillad av 1 person

 3. Det handlar inte längre om att bli kränkt i dessa fall. Detta handlar bara om att tjäna lite extra pengar.

  Gilla

 4. Bra skrivet! Men det heter MAS! Inte dammas, det är tautologi. Alltså det betyder samma sak, kaka på kaka.

  Gillad av 1 person

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s